Με ποιον έφαγε στου “Σάββα” την Παρασκευή το βράδυ ο Μητσοτάκης Ποιόν είδε το Σάββατο το πρώι

Στην «Κυρά Βαγγελιώ» ο Τσίπρας στον «Σάββα» ο Μητσοτάκης. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο αρχηγός της ΝΔ μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του μαζί με τον γιό του Κώστα Μητσοτάκη πήγε για φαγητό στην γνωστή ψαροταβέρνα του «Σάββα» στην περιοχή των «σφαγείων». Τον αρχηγό της ΝΔ συνόδευαν δώδεκα άτομα της προσωπικής ασφάλειας του και κανείς άλλος. Ο ίδιος ο Μητσοτάκη προτίμησε τις γλώσσες και ο γιός του μια συναγρίδα. Φυσικά ο Σάββας όπως πάντα απλοχέρης τους έβγαλε γαρίδες Καβάλας, από τις πιο νόστιμες για μένα στον κόσμο, μύδια και χταποδάκι.
@ Αυτό που έκανε εντύπωση σε όσους έτυχε να βρεθούν την ίδια ώρα στου «Σάββα» ήτανε ότι ο Μητσοτάκης δεν αρνήθηκε σε κανένα να φωτογραφηθεί μαζί του και ας έτρωγε ο άνθρωπος. Μάλιστα το ρόλο του φωτογράφου τον ανέθεσε στον γιο του.
@ Στον τραπέζι βρέθηκε και ο Μακάριος Λαζαρίδης για λίγη ώρα που πέρασε και συνεννοήθηκε μαζί του για το πρόγραμμα της επόμενης μέρας.
@ Να σας πω ότι το πρωί του Σαββάτου και για μισή ώρα βρέθηκε στο Ιμαρέτ όπου είχε διανυκτερεύσει ο Μητσοτάκης ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και όπως έμαθα έφυγε από το ξενοδοχείο ιδιαίτερα ευχαριστημένος με αυτά που του είπε ο αρχηγός του.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα