Να φέρει η αντιπολίτευση το θέμα της παραχώρησης του λιμανιού «Φίλιππος Β΄» στο δημοτικό συμβούλιο

Για ένα θέμα που πρέπει να ανοίξει μια συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο είναι το θέμα του λιμανιού «Φίλιππος Β΄». Προχωρούν κάποιες διαδικασίες για την παραχώρηση του λιμανιού και έχουν προκύψει κάποια προβλήματα με το χερσαίο τμήμα το οποίο δεν έχει αποχαρακτηριστεί από το δασαρχείο αλλά προσπαθούν να το δώσουν σε μια κοινοπραξία.
@ Το θέμα είναι τα οικόπεδα του Εσκί Καπού γειτνιάζουν με αυτά του λιμανιού άρα υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την αξιοποίηση τους που όμως δεν έχει γίνει τίποτε για να μπορέσουν να γίνουν χρηστικά και να αποδώσουν καρπούς.
@ Το συγκεκριμένο θέμα νομίζω ότι πρέπει να απασχολήσει τα επόμενα δημοτικά συμβούλια ώστε να αποφασιστεί ένα σχέδιο ενεργειών προκειμένου να προχωρήσει στον αποχαρακτηρισμό από το δασαρχείο που τα εμφανίζει αναδασωτέα ώστε να πολεοδομηθούν και να ετοιμαστούν για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες για την δημιουργία αποθηκευτικών χώρων και χώρων γραφείων και πολλών άλλων χρίσεων.
@ Μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει βήματα προς αυτή τη κατεύθυνση. Η σημερινή διοίκηση του δήμου δεν ξέρω εάν θέλει να ασχοληθεί και έχει τα κουράγια να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του δήμου.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα