Να τον χαίρεστε τον Γιάννη Πασχαλίδη κ. Μητσοτάκη- Αυτόν που δεν ξέρει ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν δίδονται για δημόσια χρήση, που απειλεί και συκοφαντεί θέλετε να βάλτε στο ψηφοδέλτιο της Καβάλας;

Όπως κρίνω κρίνομαι. Δέχομαι την κριτική του οποιουδήποτε ακόμη και κακοπροαίρετου όμως δεν δέχομαι κάποιον και στη συγκεκριμένη περίπτωση τον Γιάννη Πασχαλίδη να με απειλεί. Όλα έχουν τα όρια τους. Και τα όρια ο κ. Πασχαλίδης τα έχει ξεπεράσει. Έγραψα ότι σύμφωνα με πληροφορίες μου οι οποίες άκουσα στα νεοδημοκρατικά στέκια ότι στην περίπτωση που δεν θα βρεθεί εντός του ψηφοδελτίου της ΝΔ θα συνεργαστεί με τον νέο πολιτικό φρούτο που ακούει στο όνομα Βελόπουλος. Μάλιστα είχα γράψει από αυτή εδώ τη στήλη ότι ευχαρίστως θα δεχόμουνα την διάψευση του. Ο κ. Πασχαλίδης αντί άλλης επικοινωνίας θεώρησε ότι έπρεπε να μου στείλει ένα ηλεκτρονικό εξώδικο που το γνωρίζει και ο πιο ανίδεος πολίτης ότι αν δεν σταλεί μέσω δικαστικού επιμελητή δεν έχει καμιά ισχύ όταν το στέλνει κανείς ηλεκτρονικά. Αυτό όμως είναι το λιγότερο. Αυτός ο κατάπτυστος πολιτικός που είναι κακέκτυπο παλαιών πολιτικών προφανώς επειδή δεν γνωρίζει το νόμο που ο ίδιο ψήφισε κοινοποίησε αυτό το ηλεκτρονικό εξώδικο και σε κάποιους τρισάθλιους «δημοσιογράφους» δίδοντας τους τα προσωπικά μου δεδομένα. Επειδή δεν το γνωρίζει αυτός αλλά και η νομικός σύζυγος του ότι η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων επιφέρει βαριές ποινές να το γνωρίζει ότι εγώ θα το σύρω στα δικαστήρια και όχι αυτός εμένα. Επίσης αν δεν μου απαντήσει ποιος κρύβεται πίσω από μένα (αλήθεια μετά από 40 χρόνια σε αυτή τη δουλειά ποιος μπορεί να κρυφτεί πίσω από μένα αναρωτιέμαι;) τότε θα λογοδοτήσει και γι΄ αυτό.
@ Όμως να έρθω στο καθαρά πολιτικό κομμάτι. Ποιος του είπε του κυρίου Πασχαλίδη ότι θα το ρωτάω για το τις ερωτήσεις θα τους κάνω δημόσια στον οποιοδήποτε πολιτικό; Αυτή είναι η δουλειά μου να ρωτώ και αυτός να απαντά και ο κόσμος να κρίνει. Όταν ένας πολιτικός φοβάται τις ερωτήσεις και αποφεύγει την δημόσια κριτική σαν ο διάολος το λιβάνι δεν κάνει γι΄ αυτή τη δουλειά.
@ Ρώτησα εδώ και χρόνια τον κ. Πασχαλίδη πόσο ηθικό είναι τον καιρό της κρίσης όταν όλοι οι Έλληνες προσπαθούσαν να επιβιώσουν από το οικονομικό σοκ και η κυβέρνηση ακόμη και αυτή της οποία ήταν βουλευτής να προσπαθεί να προτρέψει όσους είχανε χρήματα να μη τα βγάλουν στο εξωτερικό αυτός φρόντισε ως βουλευτής να βγάλει εκτός χώρας κοντά στις 100.000 ευρώ;
@ Ρώτησαν πριν από μερικούς μήνες τον κ. Πασχαλίδη πως δημόσια καταδικάζει παιδιά προσφύγων να μη τους δοθεί η μόρφωση από την σχολή στην οποία είναι διευθυντής γιατί δεν έχουν τελειώσει όπως είπε κάποιες τάξεις του γυμνασίου σε εμπόλεμες περιοχές; Τότε χαρακτήρισα τη δήλωση του ως ρατσιστική ενέργεια που προσβάλει τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει.
@ Ρώτησα όταν έβλεπε ότι απομακρυνόταν η προοπτική να μην βρεθεί εντός ψηφοδελτίου αν έβαλε θέμα καθόδου του στις δημοτικές εκλογές ώστε να πιέσει την διοίκηση του κόμματος να τον εντάξει στην βουλευτική λίστα (φαινόταν ότι οι εθνικές εκλογές θα προηγηθούν των αυτοδιοικητικών) διαφορετικά θα κατέβαινε για δήμαρχος Παγγαίου.
@ Ρώτησαν επίσης το τελευταίο αν θα οδεύσει προς το κόμμα του Βελόπουλου στην περίπτωση που δεν τον χρήσουν υποψήφιο βουλευτή από το Μοσχάτο και αυτός αντί να μου απαντήσει ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση κατά τον προσφιλή του τρόπο επανέλαβε τον κακό του εαυτό απειλώντας με.
@ Κλείνοντας. Αυτόν εδώ τον πολιτικό άνδρα θέλει ο Μητσοτάκης να εντάξει στην κοινοβουλευτική του ομάδα;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα