Ο μόνος δρόμος οι παραιτήσεις για Μαρκόπουλο, Γάκη και Ιωσηφίδη- Δεν γίνεται συνεργασία με τον Μέτιο

Δεν γνωρίζω τι πρόκειται να γίνει τις επόμενες μέρες αλλά όπως κι΄ αν το φτιάξει τον «Κλεισθένη» η ΝΔ δεν γίνεται να υπάρξει συνεργασία του Τοψίδη με τον Μέτιο άσχετα αν υπάρχουν κάποιες φωνές μέσα στην παράταξη του πρώην υποψηφίου περιφερειάρχη να εξετάσουν την περίπτωση να συμφωνήσουν σε μια προγραμματική συμφωνία με το περιφερειάρχη.
@ Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλους νομούς της περιφέρειας μας αλλά στον νομό Καβάλας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή μια τέτοια συμφωνία διότι ο κόσμος του νομού μας έδωσε στον Τοψίδη ένα ποσοστό κοντά στο 62% επειδή τον πίστεψε ότι δεν θα παίξει παιχνιδάκια μετεκλογικά με τον Μέτιο. Δεν μπορεί να έχει πρωτοστατήσει η Καβάλα στην ανατροπή Μέτιου και τώρα να πάει ο Τοψίδης να τα βρει μαζί του στην λογική της συνεννόησης για το καλό της περιφέρειας. Κάλλιστα το καλό της περιφέρειας μπορεί να το υπηρετήσει η παράταξη του Τοψίδη και από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
@ Αν επιτευχθεί η οποιαδήποτε συμφωνία νομίζω ότι δεν θα έχουν θέση στο περιφερειακό συμβούλιο οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Καβάλας και ιδιαίτερα ο Μαρκόπουλος, ο Γάκης και ο Ιωσηφίδης.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα