Ποιος έχρισε υπερασπιστή του Παναγιωτόπουλο τον Καλαντζή;

Μια δήλωση που δεν μου κάθισε καλά και προήλθε από τον Γιώργο Καλαντζή που έγινε αυτόκλητος υπερασπιστής του Νίκου Παναγιωτόπουλου και μας προτρέπει να μη το χτυπάμε γιατί δεν ήθελε να πει αυτό του είπε. Ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής, αναφορικά με την κριτική που δέχεται ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος σχετικά με την ερώτηση που κατέθεσε η ΝΔ για την ποινική δίωξη του πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΠΑ Θεόδωρου Κιτσάκου, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είναι άδικο να ρίχνουν ευθύνες στον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την ερώτηση που κατέθεσε η ΝΔ σχετικά με την ποινική δίωξη του πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ) Θεόδωρου Κιτσάκου. Δεν έχει καμία σχέση με την Βιομηχανία Λιπασμάτων. Έχει σχέση με τον τρόπο που διαχειρίστηκε ο κ. Κιτσάκος, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να μην ξεχνάμε, τα της ΔΕΠΑ συνολικά.

Η διαφορά ΔΕΠΑ και Λιπασμάτων είναι θέμα οικονομικό και θα αποφανθεί επ’ αυτής η Δικαιοσύνη. Αυτοί που ευθύνονται, γιατί δεν έχει λυθεί ακόμα το θέμα μεταξύ Βιομηχανίας Λιπασμάτων και ΔΕΠΑ, έχουν ονοματεπώνυμο. Είναι οι διατελέσαντες υπουργοί Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ».
Με τι έχει εάν δεν έχει σχέση με την ΒΦΛ η επερώτηση των 32 βουλευτών της ΝΔ μεταξύ αυτών και του Παναγιωτόπουλου κ. Καλαντζή; Να δεχθώ ότι δεν ήτανε οι πρόθεση του Παναγιωτόπουλου να χτυπήσει την ΒΦΛ να το δεχθώ όμως η πρόθεση του από το αποτέλεσμα έχει κάποια απόσταση. Γι΄ αυτό αφήστε τις δημόσιες στηρίξει δεν σας πάνε.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα