Που πήγαν ρωτάνε οι συνυποψήφιοι του τον Μουριάδη τα 7 εκ. ευρώ για την αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού;

Έχει λιώσει τις σόλες του ο Θόδωρος Μουριάδης να πηγαινοέρχεται από τη συνοικία της Παναγίας όπου διαμένει μέχρι του σημείου που πριν από μήνες έπεσε η γέφυρα. Θέλει να χρεωθεί την λύση για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας από το συγκεκριμένο σημείο και καθημερινά περνάει για να δει αν μεγάλωσε ο δρόμο κατά 13 εκ. που βάση του νόμου ακόμη απαιτούνται για να μπορεί ένας δρόμος να έχει δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Μάλιστα έμαθα ότι έχει βάλει και δικό του άνθρωπο να παρακολουθεί ποιοι πηγαίνουν στο σημείο που έπεσε η γέφυρα από τους άλλους συνδυασμούς ώστε να τους αποτρέψει να δηλώσουν λύση πριν από αυτόν.
Να τον πληροφορήσω λοιπόν τον κ. Μουριάδη ότι σήμερα η Δήμαρχος Καβάλας θα δώσει συνέντευξη τύπου και θα αποκαλύψει την άμεση λύση που θα δώσει στην αποκατάσταση της γέφυρας μέχρι να εκτελεστεί το συνολικό έργο μετά τις μελέτες της «Εγνατίας οδού». Ας κάνει υπομονή λοιπόν και θα ακούσει πως λύνονται τα προβλήματα αυτών που διοικούν και δεν φλυαρούν.
Δεν γνωρίζω αν το ξέρει ο κ. Μουριάδης αλλά του έχουνε βγάλει το παρατσούκλι « ο mr ροζ Άσφαλτος». Πιστεύω να ξέρει γιατί τον λένε οι αντίπαλοι του έτσι. Αν δεν το κατάλαβε να του το πω εγώ. Το αποκαλούν «mr ροζ άσφαλτος» εξαιτίας του έργου στην οδό Βενιζέλου και Ερυθρού Σταυρού που ως αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών επί δημαρχίας Σιμιτσή το οδόστρωμα είχε βαφτεί ροζ για να ρίχνει τα καλοκαίρια την θερμοκρασία.
Ακούω ότι απευθυνόμενοι στον Θόδωρο Μουριάδη οι συνυποψήφιοι του στις δημοτικές εκλογές της Καβάλας τον ερωτούν «Έδωσε 7 εκ. ευρώ σε έργο για τον βιολογικό καθαρισμό που δεν λειτούργησε ποτέ; Πού πήγαν τα 7 εκ. ευρώ κύριε Μουριάδη;» Τον ερωτούν και περιμένουν μια απάντηση. Γιατί μιλάμε για 7 εκ. ευρώ τα οποία δεν ξέρουν ποιο έργο έχει γίνει.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα