Είναι να τρελαίνεται κανείς με την λειτουργία του δήμου Καβάλας. Σε καμία περίπτωση εκτός ελάχιστων δεν ευθύνονται οι δημοτικοί υπάλληλοι. Εδώ και 2 χρόνια ρωτώ τον Μουριάδη για το πότε λήγουν τα μισθωτήρια συμβόλαια των χώρων στάθμευσης του δήμου και αυτός σφυρίζει κλέφτικα. Κάνει το ανήξερο, τον έξυπνο τον χαρούμενο και δεν απαντά για το πότε έχουν λήξει και για το πότε όσων τα μισθωτήρια συμβόλαια έχουν λήξει θα κάνει μειοδοτικούς διαγωνισμούς.
@ Αυτό που είναι γνωστό απ΄ όσο θυμάμαι ότι είπε μέσα από τα δόντια του στο δημοτικό συμβούλιο υπάρχει ακόμη προφορική εντολή δημάρχου και εδώ και ένα χρόνο του Αγίου Γεωργίου και της Ροδόπη λειτουργούν με τις προφορικές παρατάσεις του δημάρχου. Αυτό δεν ξέρω πως το λέει ο Μουριάδης αλλά εγώ το λέω παράβαση καθήκοντος που σκοπό έχει να ζημιώσει τον δήμο επωφελεία των μισθωτών για ψηφοθηρικούς λόγους.
@ Και ενώ κάθε μήνα χάνει λεφτά ο δήμος δεν έχει λέει για να πληρώσει τους μισθούς του Νοεμβρίου των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς που είναι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.
Στον αέρα τα πάρκινγκ Αγίου Γεωργίου, Ροδόπης και Αγίου Ιωάννη