Βέρρος ο ευαισθητούλης αποχώρησε από τη χθεσινή συνάντηση των επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων

Βρε τον ευαισθητούλη κύριο Βέρρο που έφυγε από τη χθεσινή συνάντηση των επικεφαλείς των δημοτικών ομάδων του δημοτικού συμβουλίου της Καβάλας που συγκεντρώθηκαν στο γραφείο του Μουριάδη για να μιλήσουν για τα προβλήματα με τους πρόσφυγες στου «Ασημακοπούλου» αλλά και αυτούς που φημολογείται ότι θέλουν να φέρουν. Ο ευαισθητούλης λοιπόν Βέρρος δεν άντεξε την παρουσία του Δημήτρη Βογιατζή γιατί τον θεωρεί Χρυσαυγίτη και αποχώρησε. Δεν εκτίμησε ο ευαισθητούλης ούτε τη δήλωση του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου ότι πλέον δεν ανήκει στις τάξεις του συγκεκριμένου ακροδεξιού κόμματος αλλά και την παρουσία όλων των υπολοίπων συναδέλφων του.
@ Ο ευαισθητούλης Άρης Βέρρος εγώ σας το λέω είναι δέκα φορές χειρότερος από τον χειρότερο Δημήτρη Βογιατζή. Και αυτό γιατί ο Βογιατζής δεν πήγε στην αγκαλιά κανενός κόμματος για να κάνει πριν από δύο μήνες τις εκλογές τσάμπα. Ο Βέρρος το έκανε και εγώ λέω ότι αυτός είναι χειρότερος από τον Βογιατζή που περιφρονεί αφού ως αριστερός αρπάχτρας έδωσε αντιδημοκρατικά δείγματα γραφής.
@ Όμως η αποχώρηση του τον βόλεψε κιόλας γιατί είχε πρόβλημα να βρεθεί σε μια τέτοια συνάντηση και να καταδικάσει την προοπτική νάρθουν άλλα 1.000 άτομα στους «Ασημακοπούλου» αφού το κόμμα του ο Σύριζα την δημιούργησε και δουλεύουν μέσα στην ΜΚΟ αρκετά φιλαράκια του. Έτσι βρήκε τον Βογιατζή και του φόρτωσε την αποχώρηση του μη δείξει ότι οι λόγοι είναι ότι θα του τραβούσαν το αυτί από το Σύριζα. Άλλος λεβέντης πολιτικός.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα