Βογιατζίδης και Ελευθεριάδου προσπαθούν να παγιδεύσουν τους κυβερνητικούς βουλευτές

Νομίζουν ότι μπορούν να δουλέψουν τον κόσμο το δίδυμο Βογιατζίδη και Ελευθεριάδου. Βγήκε λοιπόν προχθές με δήλωση του ο πρόεδρος των πρώην απολυμένων και ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει να συναντηθεί με τους τέσσερεις βουλευτές της Καβάλας τους τρεις της ΝΔ και την μια του Σύριζα για να τους ενημερώσει για το εργοστάσιο. Αλήθεια αναρωτιέμαι τι να θέλει να τους πει που δεν είναι γνωστό σε αυτούς και χρειάζεται να βρεθεί και επίσημα μαζί τους για να τους πει αυτά που ξέρουν;
@ Πρώτον μια τέτοια συνάντηση δεν ξέρω πως μπορούν να την νομιμοποιήσουν οι τρεις βουλευτές της ΝΔ όταν τα θέματα που απασχολούν το εργοστάσιο είναι ευθύνη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται μέσα στην ΒΦΛ και όχι των συνδικαλιστών. Μέχρι σήμερα δεν έχω μάθει να έχει αλλάξει κάτι και να έχουν αναλάβει την διοίκηση των επιχειρήσεων οι εργαζόμενοι του Βογιατζίδη.
@ Δεύτερον προφανώς δεν θέλει να τους μιλήσει για τις συμφωνίες που έχουν γίνει με την εργοδοσία γιατί αν δεν τηρούνται δεν είναι θέμα των βουλευτών. Είναι μια συμφωνία μιας ιδιωτική εταιρεία με τους εργαζόμενους της. Από όσο όμως είμαι σε θέση να γνωρίζω αμείβονται κανονικά και πάνω από τους εκατό έχουν γυρίσει στις θέσεις τους.
@ Εύλογα λοιπόν γεννάτε το ερώτημα γιατί τότε θέλει ο Βογιατζής τη συνάντηση του με τους βουλευτές; Η απάντηση είναι για να τους παγίδευση. Να τους οδηγήσει σε μια συζήτηση από την οποία να αναδειχθεί ως πολιτική περσόνα η Ελευθεριάδου η οποία από τις απαντήσεις που θα δώσουν να διαμορφώσει και την ατζέντα των παρεμβάσεων της σε επίπεδο βουλής και τις καταθέσεις ερωτήσεων. Να βρει δηλαδή ρόλο αφού από το Σύριζα δεν την έβαλαν σε καμιά επιτροπή της βουλής.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα