Ζορίστηκε με τις δηλώσεις Μπουμπούνα ο Μουριάδης

Τον ζόρισαν τον Μουριάδη οι δηλώσεις που μου έκανε την περασμένη εβδομάδα ραδιοφωνικά ο συνεργάτης του Μάκη Παπαδόπουλου επί τεχνικών θεμάτων και υποψήφιος του δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2019 Κώστας Μπουμπούνας που είπε ότι με ευθύνη των Σιμιτσή και Μουριάδη το 2013 απομειώθηκαν οι αξίες των ακινήτων των Καβαλιωτών σε περιοχές όπως των «Πεντακοσίων», «Χίλια», Παναγίας και άλλες κατά 40%.
@ Άρχισε πάλι τις δικαιολογίες ο Μουριάδης αλλά για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσε να πείσει όπως και στην περίπτωση της «ακτής της Καλαμίτσας» όταν η Νατάσα Ιωσηφίδου αποκάλυψε ένα άλλο πολιτικό έγκλημα των Σιμιτσή, Μουριάδη με την μετακίνηση της γραμμής του αιγιαλού χαρίζοντας έτσι στην ΕΤΑΔ όχι μόνο την ακτή αλλά και τον δρόμο και τα πεζοδρόμια.
@ Το καταστροφικό έργο σε βάρος του δήμου που είχε ξεκινήσει ο Σιμιτσής το ολοκληρώνει τώρα ο Μουριάδης και στην περίπτωση της περιοχής του Περιγιαλίου που κοροϊδεύει με κάτι διανοίξεις μικρών τμημάτων δρόμους όταν μπροστά του έχει την άρνηση όλων αυτών που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τις επιχειρήσεις τους και τα οικήματα τους.
@ Άντε βρε Γιάννη Ιακωβίδη δώσε εντολή να διαγραμμίσουν επιτέλους τον δρόμο της οδού Ιοκάστης. Καλώς τον ασφαλτοστρώσατε αλλά δεν πρέπει να φροντίσετε ώστε να γίνουν και οι διαγραμμίσεις;
@ Στο «Βερούλειο» περνώντας απ΄ έξω είδα ότι χλοοτάπητας έχει τα κακά του τα χάλια. Είναι σαν καμένος και ο αγωνιστικός χώρος σίγουρα δεν είναι ο καταλληλότερος για ποδόσφαιρο.

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα