Κουνάκος και Μαυρίδης στηρίζουν τις επιλογές του Μουριάδη που θέλει να κλείσει την “δημωφέλεια

Φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν οξυνθεί στην «δημωφέλεια» με την γραμμή της διοίκησης και προσωπικά του δημάρχου για την διάλυση της έχουν αναλάβει συνειδητά ή όχι οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Κώστας Κουνάκος και Νίκος Μαυρίδης.
@ Ο Κώστας Κουνάκος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη « ο τόπος της ζωής μας» ανέλαβε όπως μου είπε « να βάλει πλάτη» για να εξυγιανθεί η «δημωφέλεια» και άνοιξε λογαριασμό με τους εργαζόμενους δεχόμενος όπως είπε από την εκπρόσωπο τους στην προχθεσινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής bullying.
@ Είναι περίεργο ένας αντιπολιτευόμενος δημοτικός σύμβουλος με πάθος να στηρίζει μια απόφαση του Μουριάδη και αυτό να μη το κάνουν ούτε οι δικοί του δημοτικοί σύμβουλοι. Δεν γνωρίζω αν ο κ. Κουνάκος το κάνει για να δείξει ότι συντάσσεται με τις απόψεις Μουριάδη ή για να αποδείξει ότι κακώς βρίσκεται στο συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου.
@ Ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και νυν δημοτικός σύμβουλος του Μάκη Παπαδόπουλου και αυτός μίλησε ότι η «δημωφέλεια» είναι ένα πλυντήριο και ο καθένας καταλαβαίνει τι εννοούσε κάτι που έκανε τούρμπο τους εργαζόμενους που του έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας και τον καλούν να ανακαλέσει διαφορετικά θα τα πουν στα δικαστήρια.
@ Αυτές οι υποθέσεις δεν λύνονται στα δικαστήρια και χθες μιλώντας σε μένα ο κ. Μαυρίδης δεν εννοούσε μου είπε ότι κάποιοι εργαζόμενοι ξεπλένουν χρήματα αλλά όλα όσα θέλησε να κάνει η νέα διοίκηση του δήμου τα πέρασε και αυτή μέσα από την «δημωφέλεια».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα