Τα είπε Γαλλικά ο Δράκος σε Λαζαρίδη και κλιμάκειο

Έχω την αίσθηση για να μη πω τη βεβαιότητα ότι όποτε ανεβαίνει στην Καβάλα ο Μακάριος Λαζαρίδης δημιουργούνται εσωκομματικές εντάσεις. Η ιστορία της αντιπαράθεσης του με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ δεν έχει κλείσει όπως κάποιοι πίστεψαν αντίθετα οι μεταξύ τους σχέσεις έχουν οξυνθεί ακόμη περισσότερο.
@ Έμαθα λοιπόν ότι στην επίσκεψη που έγινε την περασμένη Πέμπτη στα δημαρχεία του Παγγαίου και του Νέστου μαζί με το κλιμάκιο των βουλευτών ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μπάμπης Δράκος αντιλαμβανόμενος κάποιες περίεργες όπως μου είπαν κινήσεις τόσο του Λαζαρίδη αλλά και κάποιου από το κλιμάκιο τους άρπαξε και τους τα έψαλλε Γαλλικά.
@ Επίσης έμαθα ότι δεν άρεσε καθόλου στα μέλη της ΝΟΔΕ η συνάντηση που έγινε την ίδια ώρα που δινόταν η συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΔ με τους βουλευτές του κλιμακίου αυτή στο επιμελητήριο με τους Λαζαρίδη, Δέμπα και Κουκουτίνη. Προφανώς λένε κάποιοι, ότι επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ώρα για να μη βρεθούν τα ΜΜΕ της Καβάλας στη συνέντευξη στα γραφεία της ΝΔ.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα