Ο σημαντικότερος υπουργός του Μητσοτάκη ο Παναγιωτόπουλος

@ Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος όχι ότι είναι δικό μας αλλά αυτή τη στιγμή είναι μεταξύ των υπουργών από τις φωνές που κρατούν το πολιτικό λόγο σε υψηλά επίπεδα.
@ Οι τοποθετήσεις του γύρω από τα Ελληνοτουρκικά είναι ψύχραιμες, τονώνουν το ηθικό μας δεν έχουν πολεμικές ιαχές και δίνουν το αίσθημα της ασφάλειας που το τιμόνι του υπουργείου εθνικής άμυνας το κρατά ο συγκεκριμένος άνθρωπος.
@ Τις επόμενες δέκα μέρες πληροφορήθηκα ότι θα ανέβει στον Έβρο και θα τον δούμε ο ίδιος να επιβλέπει τις εργασίες για να μη πω θα συμμετέχει στο να σφραγιστούν τα σύνορα μας ώστε να σταματήσουν οι επισκέψεις των εκατοντάδων μεταναστών.
@ Έχουν γίνει πλέον οι διερχόμενοι μετανάστες ο φόβος και ο τρόμος όλων των χωριών τη Καβάλας που βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής από ανατολικά προς δυτικά με κατεύθυνση της Θεσσαλονίκη. Φίλος αναγνώστης μου έλεγε ότι τρόμαξε όταν πήγαινε στο σπίτι του στο χωριό Μέλισσα όταν είδε μπροστά τους μια μεγάλη ομάδα μεταναστών που είχαν κινηθεί εναντίον του με απειλητικές διαθέσεις. Ευτυχώς οδηγούσε τη μηχανή του και διέφυγε χωρίς συνέπειες.
@ Για να επανέλθω στον Νίκο Παναγιωτόπουλο να σας δώσω μερικές ατάκες του από τη συνέντευξη του χθες το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. «Η Ελλάδα δεν επιθυμούσε ποτέ εντάσεις. Δεν πειράζει τους άλλους, αλλά και δεν της αρέσει και οι άλλοι να την πειράζουν. Η οικονομική ανάπτυξη, η ευημερία και η κοινωνική ειρήνη προϋποθέτουν να υπάρχει ασφάλεια στη χώρα.
Την ασφάλεια της προάσπισης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων την εξασφαλίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Τώρα είναι η ώρα για την αναβάθμιση των οπλικών μας συστημάτων».
@ Και παίρνει το ρίσκο. Αν είναι όπως του θύμισε ο Βίτσα στην Βουλή να βρεθεί κατηγορούμενος μετά από 25 χρόνια για το εξοπλιστικό πρόγραμμα των 10 δις σε καμιά εξεταστική επιτροπή προτιμά να το κάνει γιατί τώρα η χώρα έχει ανάγκη από την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων της. Δεν έχει κανείς καμιά αμφιβολία ότι δεν θα βάλει το χέρι στο μέλι παρόλο που τα λεφτά είναι πολλά. Άλλωστε ένας από τους λόγους που ο Μητσοτάκης τον επέλεξε για υπουργό Εθνικής Άμυνας ήταν επειδή ξέρει ότι δεν είναι με μακριά χέρια.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα