ΑΡΟΝ – ΑΡΟΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΜΠΟΣΜΠΟΤΗΣ Η δημοτική αρχή Παγγαίου ανοίγει τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Μετά το «κράξιμο» του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερούπολης Φώτη Τουφεξή, στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Παγγαίου ότι είναι για κλάματα οι γιορτινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που ανακοίνωσε η δημοτική αρχή, συγκλήθηκε αμέσως επιτροπή υπό την προεδρία του δημάρχου Φίλιππου Αναστασιάδη και με την υψηλή εποπτεία του αντιδημάρχου Χρήστου Μποσμπότη με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς.

Η συνάντηση έγινε την Πέμπτη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου συμμετείχαν πέραν του δημάρχου Φίλιππου Αναστασιάδη και του αντιδημάρχου Πολιτισμού Χρήστου Μποσμπότη, η πρώην πρόεδρος της Κοινωφελούς, Λία Δημητρακούδη, ο Στ. Ματσάγκος από την αντιπολίτευση, η προέδρος του Νομικού Προσώπου, Ζωή Απαζίδου.

Από την άλλη πλευρά ήταν παρόντες ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερούπολης Φώτης Τουφεξής, αλλά και οι επιχειρηματίες Βακιρτζής, Χρ. Σταυρίδης, Μ. Ρουσσόπουλος, Λ. Κρουστάλλης. Γ. Μητρούσης κ.α.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε η περαιτέρω χρήση του πολύ όμορφου χώρου της στοάς που πέρσι φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία διάφορες εκδηλώσεις.

Ο Χρήστος Μποσμπότης ως ειδικός πρότεινε 3 εκδηλώσεις από τις οποίες οι 2 θα είναι μουσικές και ένα πάρτι.

Από την πλευρά τους οι έμποροι εξετάζουν και εκείνοι μια εκδήλωση που θα δώσει ζωή στους δρόμους της Ελευθερούπολης.

Ήδη έχουν προστεθεί και κάποια άλλα happening από την Κοινωφελή και έτσι με αυτά και με άλλα η Ελευθερούπολη φιλοδοξεί και πάλι το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο να πρωταγωνιστήσει και να ζεστάνει της κρύες γιορτινές μέρες και νύχτες.

Εν αναμονή λοιπόν των ανακοινώσεων και του τελικού προγράμματος.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα