Η αντιπολίτευση αντιδρά και περιμένει το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο

Οι τέσσερεις παρατάξεις που βρέθηκαν προχθές σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Γαλαξία” αφού συζήτησαν όλα τα δεδομένα που γνώριζαν κατάληξαν στο να περιμένουν από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου πρώτα να στείλει την πρόσκληση για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πιθανόν και μέσα στην εβδομάδα και μετά να τοποθετηθούν με κοινή ανακοίνωση τους.

@ Στη παραπάνω συνάντηση για λογαριασμό των τεσσάρων δημοτικών ομάδων παραβρέθηκαν ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης, η Αναστασία Ιωσηφίδου, ο Μάκης Παπαδόπουλος μαζί με τον δημοτικό του σύμβουλο Παναγιώτης Αγγελίδη που είναι και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ και ο δημοτικός σύμβουλος του Γιάννη Εριφυλλίδη, Φάνης Αλμυρός που και αυτό συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ.

@ Αυτό που μου έκανε εντύπωση την περασμένη εβδομάδα με τον θέμα του ελλείμματος στο ταμείο της ΔΕΥΑΚ ήταν το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε η κοινή γνώμη της Καβάλας για πρώτη φορά εδώ και 5 χρόνια που έχει την διοίκηση του δήμου στα χέρια του ο Μουριάδης.

@ Ενδιαφέρον για μένα θα έχει επί του προβλήματος που δημιουργήθηκε στο ταμείο της ΔΕΥΑΚ να τοποθετηθεί ή να ερωτηθεί έστω από την αντιπολίτευση και το σωματείο των εργαζομένων.

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα