Μόνο το ΚΚΕ έμεινε κοντά στο Παππά και τον Κελαιδάκη

Ποιος τους ακούει θα μου πείτε τους οικοδόμους της Καβάλας που είναι κάτω από την ομπρέλα του ΚΚΕ αφού και οι ίδιοι οι απολυμένοι από τα πετρέλαια έχουν καταλάβει ότι έκαναν μεγάλη πατάτα ακούγοντας τους Παππά και Κελαιδάκη και έμειναν εκτός εργοστασίου. Τώρα αύριο θα βρεθούν στο δικαστήριο για να δικαστεί το ποινικό μέρος της υπόθεσης του αφού έχει προηγηθεί η απόρριψή των αγωγών που έκαναν σε βάρος της “Ενεργειακής”.

@ Γράφουν λοιπόν κάτι περίεργα πράγματα όπως “Τα συνθήματα, «αγώνα δίνουμε για τα παιδιά μας, με υψωμένα χέρια και γροθιές», «η τρομοκρατία δε θα περάσει, των εργατών η πάλη θα την σπάσει», «από την Καβάλα ως τον Πειραιά, με αγώνες απαντάει η εργατιά», και τόσα άλλα, δεν έχουν πάψει στιγμή να αντηχούν μέσα μας. Είναι συνθήματα που γεννήθηκαν μέσα από τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις στήριξης των συναδέλφων μας, εδώ, στην Καβάλα, αλλά και Πανελλαδικά. Τα συμπεράσματα και οι εικόνες από τις πολύμορφες δράσεις αλληλεγγύης που αναπτύχθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν σβήνονται από τη μνήμη μας”.

@ Δεν ξέρω τι καταλάβατε από τα παραπάνω που γράφουν στην ανακοίνωση τους συμπαραστεκόμενοι με αυτόν τον τρόπο σε όσους θα βρεθούν από τους απολυμένους στην αυριανή δίκη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα