Ο Καπλάνης Ιωσηφίδης θέλει τους πρόθυμους αρχηγούς της αντιπολίτευσης για να φορτώσει τα βάρη της Στέγης Πολιτισμού της Νέας Καρβάλης στον δήμο

Την περασμένη Πέμπτη ο πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού της Νέας Καρβάλης Καπλάνης Ιωσηφίδης κάλεσε τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο της Καβάλας προκειμένου να τους αποσπάσει την υπόσχεση τους ότι θα ψηφίσουν το θέμα της αγοράς του “Καπλανίδειου” κτηρίου από τον δήμο όταν θα το φέρει εκ νέου η διοίκηση του Μουριάδη μετά την απόρριψή του από την αποκεντρωμένη λόγω ότι δεν ψηφίστηκε από 25 τουλάχιστον δημοτικούς συμβούλους όπως απαιτεί ο νόμος.

@ Στη συνάντηση με τον Ιωσηφίδη ανταποκρίθηκαν εκτός από τον δήμαρχο,τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και τον αντιδήμαρχο πολιτισμού Απόστολο Μουμτσάκη, ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης, η Αναστασία Ιωσηφίδου και ο Χρίστος Ποτόλιας.

@ Αν καλά κατάλαβα από αυτά που μου είπε ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης κατά τη διάρκεια της πρωινής ραδιοφωνικής μου εκπομπής την περασμένη Παρασκευή ο κ. Καπλάνης πρότεινε εκτός από την αγορά του “Καπλανιδείου” κτηρίου να αναλάβει ο δήμος και την διαχείριση του μουσείου υφάσματος και όχι μόνο. Δεν ξέρω αν θα ψηφίσουν την αγορά του κτηρίου κληρονομιάς της Καπλανίδου στην Στέγη οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης κάτι για το οποίο εγώ τουλάχιστον διαφωνώ. Διαφωνώ γιατί το συγκεκριμένο κτήριο είχε παραχωρηθεί στον δήμο ο οποίος το αποπεράτωσε σαν κτίσμα μέχρι το 2038 και για συγκεκριμένο σκοπό που έχει να κάνει με την φιλοξενία των κακοποιημένων γυναικών. Το τίμημα για την αγορά ανέρχεται στις 260.000 ευρώ που δεν χρειάζεται σε αυτή τη χρονική στιγμή να δαπανήσει ο δήμος.

@ Όμως και για ένα ακόμη λόγο, γιατί δεν πιστεύω ότι ο δήμος είναι σε θέση να διαχειριστεί τα μουσεία της Στέγης όταν εδώ και δεκάδες χρόνια δεν μπορεί να λειτουργήσει την δημοτική καπναποθήκη, ούτε το μουσείο καπνού αλλά ούτε και το ναυτικό μουσείο. Απλά θα φορτωθεί τα βάρη που θέλει να τα βγάλει από πάνω του ο Ιωσηφίδης.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα