Ακόμη ένα Καβαλιώτης τραυματίσθηκε μέσα στον Άγιο Νικόλαο

Μου κάνει εντύπωση τις εκδηλώσεις που κάνει ο δήμος που δεν συγκεντρώνουν κόσμο. Συμμετέχουν οι διοικούντες του δήμου και καμιά δεκαριά άλλοι είτε από περιέργεια άλλους είτε τους αφορούν άμεσα.

@ Φυσικά τα μπιρμπιλίκια πέφτουν είτε για την φωτογραφική κάλυψη είτε για την εναέρια βιντεοσκόπηση των εκδηλώσεων.

@ Χθες μπροστά στα μάτια μου ένας ηλικιωμένος γκρεμοτσακίστηκε μέσα στην “Καμπούλ” της Καβάλας τον Άγιο Νικόλαο που τα έργα δεν λένε να τελειώσουν. Ο άνθρωπος έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι του και έκανε ώρα για να συνέλθει. Ήταν άτυχος γιατί χθες είχε ρεπό ο δήμαρχος που καθημερινά χτυπάει οκτάωρο μέσα στον Άγιο Νικόλαο και μεταφέρει όσους περούν από την συνοικία στην πλάτη του και τους περνά πάνω από τα χαντάκια.

@ Έγινε όμως και κάτι άλλο. Κάποιοι με μεγάλου κυβισμού μηχανές μπήκαν μέσα στον Άγιο Νικόλαο και τις στάθμευσαν στο πεζόδρομο της οδού Σπετσών. Κάποιοι τηλεφώνησαν στην δημοτική αστυνομία που πήγε και έγραψε όλες τις μηχανές. Από υπερβάλλοντα ζήλο έγραψαν οι δημοτικοί αστυνομικοί και κάποια αυτοκινούμενα μηχανήματα του εργολάβου που τα είχαν αφήσει πάνω στο πεζοδρόμιο. Είπαμε αλλά αυτοί το τερμάτισαν.

@ Στην γωνία των οδών Ομονοίας και Παύλου Μελά άνοιξαν από την ΔΕΥΑΚ ένα χαντάκι και το έκλεισαν πρόχειρα με τσιμέντο για να μην πέσει κανείς μέσα τις ημέρες του Πάσχα. Όπως έγινε γνωστό μετά τις γιορτές θα πάνε να σπάσουν το τσιμέντο για να ολοκληρώσουν τις εργασίες που ξεκίνησαν. Σε δουλειά να βρίσκονται οι άνθρωποι.

@ Βροχή έπεσαν χθες στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ οι μικρο αναθέσεις που όλες μαζί είναι κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Και η ζωή συνεχίζεται μέσα σε ροζ συννεφάκι.

@ Χθες το μεσημέρι γινόταν στο κέντρο της Καβάλας ένας μεγάλος κυκλοφοριακός χαμός. Ήταν μια εικόνα από το μέλλον που έδειξε τι θα γίνεται καθημερινά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν έχουν μελετήσει κάποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον δήμο για να διευκολύνουν όσους κατεβαίνουν με το αυτοκίνητο τους στο κέντρο δεν έχει φανεί γιατί δεν έχει αλλάξει τίποτε.

@ Τώρα αν προτιμήσει κανείς την λύση του αστικού λεωφορείου όπως κάποιοι από τον δήμο λένε ότι πρέπει να το χρησιμοποιούμε για να κατεβούμε στην αγορά, σήμερα μπαίνεις και αύριο φτάνεις αφού δεν είναι φιλικό το κέντρο της Καβάλας για τα αστικά λεωφορεία.

@ Δεν ξέρω σήμερα ποια είναι η δύναμη του Εργατικού κέντρου αλλά όποια και νάνε δεν έχει καμιά σημασία για τους εργαζόμενους διότι απλά δεν τους λέει τίποτε αφού κάποιοι διαχρονικά φρόντισαν να το απαξιώσουν. Ένας είναι υπεύθυνος ο σκιώδης πρόεδρος του που δεν λέει να σταματήσει να δυναμιτίζει την ίδια την ύπαρξη του ΕΥΚ.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα