Τα μπάνια του λαού όπου νάνε θα ξεκινήσουν αν και στην ακτή της Καλαμίτσα ο κόσμος έχει αρχίσει να πληθαίνει από μέρα σε μέρα. Πότε λοιπόν σκοπεύει ο δήμαρχος να φέρει προς συζήτηση την συμφωνία που λέει ότι έκανε προφορικά με την ΕΤΑΔ σε επίπεδο αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων; Βλέπω να χάνεται και αυτό το καλοκαίρι γιατί δεν ξέρει ο Μουριάδης πως να πλασάρει τα ψέματα που λέει σε όλους για τις συμφωνίες που έχει κλείσει με την ΕΤΑΔ.
@ Θα συνεχίσω να ρωτώ τον κ. Μουριάδη. Με το πρόστιμο των 600.000 ευρώ που έμεινε ως υπόλοιπο από την εποχή της Τσανάκα τι θα γίνει;
@ Στο “γυάλινο κτήριο” του κάτω νοσοκομείου σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα μια φωτιά που ευτυχώς οι πυροσβέστες που πήγαν στο περιστατικό την έσβησαν γρήγορα πριν επεκταθεί και στο υπόλοιπο κτήριο. Την ερώτηση που έχω να κάνω προς την διοίκηση του δήμου είναι αν το συγκεκριμένο κτήριο όπως και το κτήριο που βρίσκεται δίπλα το έχουν ασφαλισμένο από τον δήμο; Αν δεν το έχουν ποιος θα καλύψει την ζημιά που έγινε;
@ Έρχομαι τώρα στην δημοτική αγορά και στο κτήριο όπως λειτουργούσαν τα γραφεία της “δημωφέλειας” επί της οδού Ομονοίας τα έχουν ασφαλισμένα ναι ή όχι; Διότι αν δεν τα έχουν ασφαλίσει τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Σε περίπτωση που κάτι συμβεί ποιος θα κληθεί να καλύψει τις ζημιές που θα προκύψουν και δεν μιλώ αν χαθούν ζωές.
@ Αν λοιπόν δεν τα έχουν ασφαλισμένα τα συγκεκριμένα κτήρια τότε παίζουν με την τύχη τους και εύχομαι να προλάβουν να τα ασφαλίσουν έστω και καθυστερημένα.
@ Αυτό που απεύχομαι είναι να ανάψει κάποια φωτιά στο κλειστό πάρκινγκ της δημοτικής αγοράς και αν δεν το έχουν ασφαλισμένο να δω ποιος θα πληρώσει και τι.