Για πολιτική δίωξη φωνάζει ο Κουνάκος και βγαίνει στη σύνταξη

Έγραψα χθες μετά από κάποιες πληροφορίες που είχα από κατοίκους της Παναγίας ότι κάποιοι επαγγελματίες της εστίασης ανέθεσαν στον δικηγόρο Κωστή Σιμιτσή να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης του δήμου για τον κανονισμό στάθμευσης ο οποίος τους έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην λειτουργία τους. Χθες μετά από αυτή την πληροφορία που δημοσιοποίηση κάποιοι άλλοι επαγγελματίες μου είπαν ότι δεν ισχύει αυτό και συνεργάζονται με άλλον δικηγόρο της Καβάλας. Δεκτό και ζητώ συγνώμη από τον πρώην δήμαρχο που κάποιοι τον έφεραν να είναι απέναντι στον δήμο.

@ Μεγάλο θέμα έγινε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο η οφειλή επιχειρηματία από ενοίκια που οφείλει στον δήμο από καταστήματα που νοικιάζει και ανέρχονται στις 542.000 ευρώ. Ο αντιδήμαρχος οικονομικών ο Γιάννης Προμούσας που ρωτήθηκε από την κ. Ιωσηφίδου πόσο μηνών ενοίκια είναι αυτά και γιατί το ποσό έφτασε στις 542.000 ευρώ της έδωσε μια απάντηση λέγοντας ότι έρχονται από το μακρινό 2012, αλλά τα νούμερα λένε άλλα διαιρώντας κάνεις το συγκεκριμένο ποσό δια του μηνιαίου ενοικίου που είναι 8.500 ευρώ. Αυτό που βγαίνει είναι ότι τα ενοίκια των 5 τελευταίων ετών οφείλονται και όχι αυτά του 2012.

@ Ως πολιτική δίωξη χαρακτήρισε ο Κώστα Κουνάκος την αντικατάσταση του από διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας της περιφέρειας από την νέα διοίκηση του κ. Τοψίδη. Δεν γνωρίζω αν αυτό αληθεύει αλλά αν μια αντικατάσταση γίνεται και για λόγους τυπικών και ουσιαστικών προσόντων αυτό δεν κάνει μια προσώπων και πολιτική δίωξη.

@ Ο Κώστας Κουνάκος μου είπε μιλώντας χθες ραδιοφωνικά όταν τον ρώτησα για το πως σχολιάζει την νέα διοίκηση του δήμου ότι δεν είναι ευχαριστημένος και ιδιαίτερα από τα άδικα δημοτικά τέλη που αποφάσισε η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου.

@ Σήμερα συνεδριάζει εκ νέου το δημοτικό συμβούλιο προκειμένου η διοίκηση να απαντήσει στις ερωτήσεις που τις έκαναν οι δημοτικές παρατάξεις στο πλαίσιο της δίμηνης λογοδοσίας.

@ Σήμερα όπως άκουσα χθες υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθούν στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και επαγγελματίες των Κρηνίδων και το διοικητικό συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου των Κρηνίδων προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο των λασπολούτρων.

@ Αν και έλλειπε από το προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Κυριάκος Σταυρίδης εντούτοις ακούσθηκαν πολλά θέματα που αφορούν την υπηρεσία καθαριότητας αρνητικά από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.

@ Μια ερώτηση για τον κ. Σταυρίδη. Βρέθηκε ανάδοχος για το έργο της αποκομιδής, πλυσίματος κάδων και σκουπίσματος των δρόμων σε Παληό, Καρβάλη και Κρηνίδες;

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα