Γύρισε από την Αθήνα ο Μουριάδης με πολλά ΘΑ και πολλά ΟΧΙ

Με ένα τσουβάλι ΘΑ γύρισε χθες από την Αθήνα ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης που σε λίγες μέρες θα γίνουν ΟΧΙ. Ήρθε δικαιολογώντας την μεγάλης διάρκειας παραμονή του στην Αθήνα επειδή πέρασε όπως είπε από πολλά υπουργεία.

@ Ξεκαθάρισε λοιπόν ο δήμαρχος με τη χθεσινή του συνέντευξη στην επίσημη σφυρίχτρα του δήμου, αν φυσικά μπορεί κανείς να εμπιστευτεί τον λόγο του, ότι από την επίσκεψη του στην ΕΤΑΔ παραμένει η προφορική συμφωνία για την μίσθωση της Ακτή της Καλαμίτσας έναντι 90.000 ευρώ. Φυσικά αυτό το θέμα θα το συζητήσει και με τους άλλους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο κάτω όποτε θα έχει όρεξη. Σιγά, σιγά δεν βιάζεται.

@ Είπε ακόμη ότι θα δώσει ο δήμος και 120.000 ευρώ στην ΕΤΑΔ για να απελευθερωθούν οι Καμάρες από τα τρία σπίτια που βρίσκονται στην οδό Λαχανά. Δεν ξέρω να περισσεύουν τόσα λεφτά στον δήμο αλλά θα περιμένω να το δω και αυτό το θαύμα.

@ Το ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι φέτος δεν θα λειτουργήσουν τα λασπόλουτρα γιατί δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο τους επισκέπτες λόγω των έργων που εκτελούνται σε αυτό. Φυσικά τέτοιο θέμα δεν υπάρχει και απλά το πρόβλημα είναι οικονομικό γιατί δεν υπάρχουν χρήματα να καλύψουν τους μισθούς όσων πρέπει προσληφθούν.

@ Επίσης αναφέρθηκε και στο θέμα της ενεργειακής κοινότητας λέγοντας ότι δεν έχει αλλάξει κάτι για τον δήμο της Καβάλας με τον νέο νόμο της κυβέρνησης που μεταφέρει στις περιφέρειες αυτές τις δυνατότητες να μπορούν να δημιουργήσουν ενεργειακές κοινότητες και προχωράει στον αρχικό σχεδιασμό που είχε για το έργο. Απέφυγε όμως να μιλήσει αν τελικά μετά από αυτή την εξέλιξη εγκρίθηκε το δάνειο από το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων.

@ Μίλησε και για το κτήριο του πρώην πρωτοδικείου το οποίο και αυτό θέλει να το πάρει από την ΕΤΑΔ όπως και την πρώην μεραρχία αλλά και για τα έργα που πρέπει να γίνουν στο Ανθή Καραγιάννη. Για το θέμα των έργων που πρέπει να γίνουν στο στάδιο Ανθή Καραγιάννη είπε ότι φέτος το δίνει ο δήμος για να γίνουν συναυλίες προκειμένου τα λεφτά που θα μαζέψει το καλοκαίρι και θα είναι 30.000 ευρώ και με αυτά της περιφέρεια περίπου 60.000 ευρώ να ξεκινήσει κάποια έργα. Τώρα αν αυτά τα χρήματα φτάνουν για τα έργα που πρέπει να γίνουν νομίζω ότι είναι πολύ λίγα.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα