Και το κάτω νοσοκομείο ο Μουριάδης θέλει να το δώσει στο ΤΑΙΠΕΔ για να κάνει τον διαγωνισμό

Κάθε μέρα και κάτι καινούργιο μαθαίνω από την μπερδεμένη υπόθεση της πεσμένης γέφυρας και του κάτω νοσοκομείου. Άκουσα τον δήμαρχο να λέει ότι μελετά το κυκλοφοριακό όλης την περιοχής ώστε με τα αποτελέσματα που θα έχει στα χέρια του να αποφασίσει και το δημοτικό συμβούλιο αν θα την ρήξη την γέφυρα ή θα την κρατήσει. Για να δούμε πόσα χρόνια θα χρειασθούν για να έχει αυτή την μελέτη στα χέρια του την οποία τώρα θυμήθηκε να την κάνει.

@ Το δεύτερο το οποίο δήλωσε και άρχισα να ανησυχώ για την πολιτική του ισορροπία είναι αυτό που είπε για το κάτω νοσοκομείο ότι ξέρει τι θα το κάνει αλλά σκέφτεται να το δώσει στο ΤΑΙΠΕΔ που γνωρίζει πως γίνονται οι διαγωνισμοί προκειμένου να βρεθεί ο επενδυτής που θα το πάρει και θα το αξιοποιήσει. Προφανώς τις υπηρεσίες του δήμου τις θεωρεί ανίκανες να μπορούν να συντάξουν ένα διαγωνισμό και δεύτερον αυτή του η σχέση με το ΤΑΙΠΕΔ με βάζει σε πολλές σκέψεις. Δεν ξέρω τι κάνει στην Αθήνα αλλά όποτε κατεβαίνει στην πρωτεύουσα μας σερβίρει και ένα νέο αφήγημα.

@ Είπε και κάτι άλλο. Νομίζουν κάποιοι ότι το νοσοκομείο είναι ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση και το θεωρούν μια απλή υπόθεση. Το να ενοικιαστεί είναι μια τεράστια διαδικασία. Όλα για τον Μουριάδη που απλά δημαρχεύει είναι μια δύσκολη διαδικασία και φυσικά έτσι θα παραμείνει. Η ιατρική εταιρεία σε μικρό χρονικό διάστημα θα δώσει σε λειτουργία τη πρώην ορθοπεδική κλινική του παλιού πάνω νοσοκομείου με το έργο που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες και Μουριάδης ακόμη ψάχνει να βρει τρόπους να αξιοποιήσει το κάτω νοσοκομείο. Όποιος δεν θέλει να κάνει τίποτε συνεχίζει να κοσκινίζει.

@ Πολλά τα θέματα στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο και προμηνύεται να δοθούν πολλές μάχες από τους αρχηγούς των αντιπολιτευόμενων δημοτικών παρατάξεων.

@ Ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης διαμαρτύρεται ότι δεν στηρίχθηκε από τον κ. Παπαδόπουλο ώστε να έχει ένα μέλος στην δημοτική επιτροπή και αυτή την δυνατότητα την έδωσε στην Αναστασία Ιωσηφίδου. Να θυμίσω στον κ. Χρυσανίδη ότι έχει τον κ. Καλανταρίδη παρατηρητή στην συγκεκριμένη επιτροπή με δικαίωμα να τοποθετείτε κατά την διάρκεια συζήτησης των θεμάτων και το μόνο που δεν έχει είναι το δικαίωμα ψήφου. Μπορεί λοιπόν να μου πει ο κ. Χρυσανίδης ο κ. Καλανταρίδης σε πόσες συνεδριάσεις της δημοτικής επιτροπής συμμετείχε και είπε κάτι ενδιαφέρον με τις παρεμβάσεις του;

@ Ο κ. Μουμτσάκης είναι αντιδήμαρχος πολιτισμού ή καθαριότητας; Προφανώς επειδή δεν έχει να προσφέρει τίποτε στο κομμάτι του πολιτισμού ασχολείται και με τις δουλειές του Κυριάκου Σταυρίδη του αντιδημάρχου της καθαριότητας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα