10% αυξάνονται κάθε χρόνο οι συνδέσεις νερού στο παραλιακό μέτωπο του δήμου Παγγαίου λόγω της τουριστική πρωτοφανούς ανόδου

Κατά 10% αυξάνονται κάθε χρόνο οι νέες συνδέσεις της ΔΕΥΑ Παγγαίου και αυτό οφείλεται στην αύξηση των νέων κατοικιών που αγοράζονται από τους ξένους κυρίως, αλλά και λόγω της αύξησης των μικρών και μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων.
@ Τα νέα διαμερίσματα που έχουν κατασκευαστεί σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Ορφανού στο μεγαλύτερο ποσοστό τους έχουν πάρει Βούλγαροι.
@ Επίσης αυτό που έμαθα είναι ότι δεκαπλασιάζονται οι ποσότητες νερού που χρειάζεται όλη αυτή η περιοχή το καλοκαίρι.
@ Με ανακοίνωση της χθες η ΔΕΥΑΚ ενημερώνει τους Καβαλιώτες ότι η βλάβη στο θαλάσσιο αγωγός αποκαταστάθηκε και ότι τα θαλάσσια νερά της Άσπρης Άμμου και του Περιγιαλίου είναι καθαρά.
@ Την Δευτέρα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο στις επτά το απόγευμα με τον μικτό σύστημα δια ζώσης ή με τη μορφή της τηλεσυμμετοχής. Τα θέματα πολλά και συγκεκριμένα ανέρχονται στα 35.
@ Πριν από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρα συνεδριάζει η δημοτική κοινότητα Καβάλας και 2 είναι τα θέματα που έχουν ενδιαφέρον. Το πρώτο είναι “Σχέδιο Κανονισμού ίδρυσης και λειτουργίας Πρότυπης Λαϊκής Αγοράς Δήμου Καβάλας (στον χώρο του πάρκινγκ Αθλητικού Κέντρου Καλαμίτσας). Το δεύτερο “Έγκριση μελέτης προσωρινών μέτρων
ρύθμισης οδικής κυκλοφορίας στο πλαίσιο εκτέλεσης των εργασιών του έργου « Παρεμβάσεις αναβάθμισης Δημόσιου Χώρου για την δημιουργία του ανοικτού κέντρου εμπορίου».

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα