Τώρα μαθαίνω ότι τέλος του μήνα θα ανακοινώσει ο Τοψίδης το ψηφοδέλτιο της Καβάλας και γι ́ αυτό χθες μας επισκέφθηκε για να κλείσει τα κενά που είχε.
@ Μέχρι τώρα έχουν κλείσει ο Τσαλταμπασίδης και η Καχέλου από την Χρυσούπολη, εκτός βέβαια τον Μαρκόπουλο και τον Ιωσηφίδη.
@ Άκουσα ότι προχθές ο Χριστόδουλος Τοψίδης βρέθηκε και στην περιοχή του δήμου Παγγαίου και έκλεισε την αγρότισσα Κική Αλεπίδου για το ψηφοδέλτιο του. Το άκουσα βέβαια σαν φήμη και δεν το πίστεψα ότι στη συνάντηση του Τοψίδη με την κ. Αλεπίδου παραβρέθηκε ο κυβερνητικός βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης και ο πρώην δήμαρχος Ελευθερούπολης Γιάννης Φιλόσογλου! Αν όντως ήταν παρόν τότε μάλλον ο Γιαννάρας κοροϊδεύει τον Μητσοτάκη στον
οποίο έδωσε την υπόσχεση ότι θα στηρίξει τον Χρίστο Μέτιο, αλλά και ο Γιάννης Φιλόσογλου τι ακριβώς θέλει να πει στην ΝΔ;
@ Φαίνεται ότι κάποιοι το πάνε φιρί, φιρί να το φάνε το κεφάλι τους.
@ Έμαθα όμως και κάτι άλλο. Το στήριγμα του Χαράλαμπου Χρυσανίδη ο πασόκος Νίκος Χατζηχρίστου και αυτός πήρε τα κομμάτια του Τοψίδη στην Καβάλα και ακούγεται ότι μπορεί να τον δούμε και στο ψηφοδέλτιο του.
@ Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι αντιπεριφερειάρχες που κάνουν τα παγώνια και νομίζουν ότι θα κατακτήσουν το Έβερεστ.
@ Οι εκλογές δεν κερδίζονται μόνο με τις σέλφι.