16 χρόνια ανυπαρξίας έργων στην Καβάλα, κακόπεσε ο δήμος από το 2006 και μέχρι σήμερα

Η πολιτική ζωή της Καβάλας μετά τις εκλογές έχει υποστεί καθίζηση και απουσιάζει από την καθημερινότητα των πολιτών λέτε και είναι ιός από τον οποίο φυλάγονται όλοι για να μη κωλύσουν.
@ Οι πρόσφατες εκλογές έδειξαν ότι οι ελάχιστοι που ψηφίζουν, συνεχίζουν να επιλέγουν για τις θέσεις εξουσίας τους πλέον ακατάλληλους, απαξιώνοντας την πολιτική στον πρώτο και το δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.
@ Η πολιτική γίνεται από τους πολιτικούς μέσα από το fb κατά κύριο λόγο με αναρτήσεις φωτογραφιών που μόνο τα ονόματα των ίδιων γράφουν αποκρύπτοντας ποιοι άλλοι είναι μαζί τους λέτε και απλά βρίσκονται μέσα στο κάδρο για να το γεμίζουν.
@ Αν θα αλλάξει κάτι; Όχι δεν θα αλλάξει τίποτε. Θα συνεχίσει η Καβάλα να κατεβαίνει τα σκαλιά της υποβάθμισης σαν νομός και κανείς δεν θα μπορέσει να ανακόψει αυτή την πορεία της.
@ Η απορύθμιση της πολιτικής ιδιαίτερα στο δήμο Καβάλας που οι πολίτες με αυτόν έρχονται συνέχεια σε επαφή και από αυτόν περιμένουν να λυθούν τα προβλήματα τους, ατύχησε από το 2006 να έχει στη θέση του ενοίκου του Άσπρου κτηρίου ικανούς πολιτικά ανθρώπους, ώστε να συνεχίσουν την ανοδική πορεία των προκατόχων τους.
@ Η εκλογή του Κωστή Σιμιτσή ήταν καθοριστική για τη στροφή του δήμου στην απραξία και την απλή διαχείριση των θεμάτων του δήμου χωρίς καμιά επιτυχία. Αντίθετα τα προβλήματα αντί να λύνονται διογκωνόταν σε σημείο σήμερα να μη θέλει κανείς να τα αγγίξει.
@ Η αρνητική εξέλιξη της ακτής της Καλαμίτσας ξεκίνησε από την δημαρχία του Σιμιτσή ο οποίος όχι μόνο δεν κατάφερε να τη διεκδικήσει με αξιώσεις, αλλά άνοιξε τον δρόμο για τα μπει το ΤΑΙΠΕΔ και να παρουσιάζεται ως ο κύριος της ακτής.
@ Αυτό είναι παράδειγμα από τα πολλά που δεν μπόρεσε ο Σιμιτσής να τα λύσει. Επί δημαρχίας του δεν υπάρχει τίποτε να αναφερθεί ως επιτυχία του και χάθηκαν 7 χρόνια χωρίς να γνωρίσει η Καβάλα το χέρι της ανάπτυξης, Στη συνέχεια η Δήμητρα Τσανάκα που κέρδισε τις εκλογές το 2014 συνέχισε την ανημποριά του προκατόχου της και να φέρει ένα άλλο αέρα μετά την καταστροφική επταετία του.
Αρκέστηκε στην απλή διαχείριση, δεν προγραμμάτισε κανένα σοβαρό έργο και κανείς δεν θα την θυμάται για κάτι που άφησε η δημαρχία της στον τόπο.
@ Η νίκη του Μουριάδη έφερε το συνεχιστεί του Σιμιτσή στον δήμο τον οποίο το παρέλαβε στα κόκκινα και το έφερε στο χείλος του γκρεμού. Τέσσερα χαμένα χρόνια με δικαιολογίες την πανδημία και τον μειωμένο αριθμό δημοτικών συμβούλων ήταν η επιτομή της ανακατωσούρας της αναποτελεσματικότητας
και των ψεμμάτων. Παρόλα αυτά κέρδισε για δεύτερη φορά γιατί ακόμη οι Καβαλιώτες που τον πίστεψαν θεώρησαν ότι μπορεί να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος από την πρώτη φορά. Μένει να το δούμε αν και εγώ δεν τρέφω τέτοιες αυταπάτες. Ο Μουριάδης αυτό που θα κάνει είναι να τελειώσει με κόπους και
βάσανα το έργο της πλατείας 28ης Οκτωβρίου (Καπνεργάτη), την Κουντουριώτου και κάποια έργα που έχει ξεκινήσει η ΔΕΥΑΚ.
@ Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο ούτε για την κατασκευή της περιμετρική παρόλο που ο απερχόμενος
αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Γιάννης Ιακωβίδης τώρα που φεύγει το θυμήθηκε, αλλά ούτε και για
κανένα άλλο.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα