ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΒΑΛΑΣ Μόνο ένα ατελείωτο πήγαινε έλα φορέων και συλλόγων…

Για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε ότι στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας πέρα από ανούσιες συσκέψεις για ψήλου πήδημα έχουμε και το γνωστό «σούρτα – φέρτα» συλλόγων και φορέων της ΠΕ Καβάλας.

Ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης με ανάρτησή του μας ενημερώνει ότι: «Συνάντηση με τον Αγροτικό Σύλλογο Νέστου όπου τους ανακοίνωσα την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) του έργου ανακατασκευής της δυτικής προσαγωγού της διώρυγας του Νέστου.

Με το έργο αυτό υπολογίζεται ότι θα υπάρξει εξοικονόμηση νερού περίπου 20%, με αποτέλεσμα την αύξηση του γεωργικού εισοδήματος και ωφελημένους 8.000 παραγωγούς – μέλη του ΤΟΕΒ. Επίσης θα βοηθήσει και στην αντιπλημμυρική θωράκιση της Χρυσούπολης.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Βουλευτή Καβάλας Μακάριο Λαζαρίδη για την στενή συνεργασία που είχαμε όλο το προηγούμενο διάστημα και το ενδιαφέρον που επέδειξε, καθώς και την Δνση Τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για την έγκαιρη επικαιροποιηση της σχετικής μελέτης που αποτέλεσε και το βασικό εργαλείο για την τελική ένταξη του έργου.

Η προσπάθεια συνεχίζεται!!!».

Άντε να δούμε πότε θα τελειώσει όλη αυτή η παλίρροια και άμπωτη!

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα