Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΚΕΤΟ Ο πρώην διευθυντής της εταιρείας σεκιούριτι τα πήρε όλα πάνω του και εξαίρεσε τον γιό του συνεργού του…

Please select a featured image for your post

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΚΕΤΟ

Ο πρώην διευθυντής της εταιρείας σεκιούριτι τα πήρε όλα πάνω του και εξαίρεσε τον γιό του συνεργού του…

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν χθες, Δευτέρα, προκειμένου να απολογηθούν, οι τρεις συλληφθέντες 41, 44 και 64 ετών που έχουν συλληφθεί για τη σκηνοθετημένη από μέρους τους ληστεία με λεία 4,2 εκατομμύρια ευρώ στην Καβάλα. Σε βάρος των τριών ανδρών ο εισαγγελέας έχει ασκήσει, κατά περίπτωση, κακουργηματικές διώξεις για υπεξαίρεση και συνέργεια σε υπεξαίρεση.

Όπως δήλωσε ο πρώην διευθυντής της εταιρείας security στον ανακριτή: “Ομολογώ ότι πήρα τα χρήματα και ο σχεδιασμός ήταν δικός μου, δηλαδή ο τρόπος αφαίρεσης των χρημάτων. Δεν γνωρίζω που βρίσκονται τα υπόλοιπα 800.000€, πάντως εγώ δεν τα ξόδεψα. Είμαι μετανιωμένος για το μεγάλο λάθος που έκανα και ζητώ συγνώμη από την οικογένεια μου και από τους συναδέλφους μου. Τα λεφτά θα μοιραζόμασταν μισά – μισά με τον 64 χρόνο. Ο γιος του δεν έχει καμία σχέση”

Από τις νεότερες πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από τις Αρχές ξεχωρίζει το γεγονός ότι, από τη συνολική λεία των 4,2 εκατομμύρια ευρώ, οι αστυνομικοί «αναζητούν» πλέον το υπολειπόμενο ποσό των 800.000 ευρώ. Όπως εικάζεται, μέρος αυτού του ποσού έχει ξοδευτεί από τους δράστες, ενώ το υπόλοιπο -σύμφωνα με πληροφορίες- βρίσκεται κρυμμένο, με τους αστυνομικούς να βρίσκονται στα «ίχνη» του.

Σε όλο το προηγούμενο διάστημα των έντεκα μηνών η αστυνομία τους παρακολουθούσε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επιχείρηση πήγαιναν αστυνομικοί για επισκευές τα υπηρεσιακά ή ιδιωτικά τους οχήματα. Κάπως έτσι έγινε μια πρώτη, στενή παρακολούθηση, χωρίς να κινηθούν υποψίες. Το στέλεχος της εταιρίας σεκιούριτι επισκεπτόταν την επιχείρηση αυτή πολύ τακτικά, σχεδόν καθημερινά, πράγμα που επίσης δεν διέλαθε της προσοχής των αστυνομικών. Οι ύποπτοι, αλλά και συγγενείς τους προσήχθησαν και ανακρίθηκαν. Στη διάρκεια της ανάκρισης οι τρεις ύποπτοι και νυν κατηγορούμενοι ομολόγησαν την πράξη τους. Σε βάρος τους ο εισαγγελέας έχει ασκήσει, κατά περίπτωση, κακουργηματικές διώξεις για υπεξαίρεση και συνέργεια σε υπεξαίρεση.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα