Αγνοούνται στον Δήμο Νέστου 50 κάδοι βαρέων αντικειμένων;

Please select a featured image for your post

Μια απάντηση που έδωσε σε δηλώσεις του ο νέος δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης ότι «το 2014 παραδώσαμε στην τότε δημοτική αρχή 82 μεταλλικούς κάδους για την απόρριψη βαρέων και ογκωδών απορριμμάτων, αυτή την στιγμή έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε μόλις 31!

Όλοι αυτοί οι κάδοι είναι αγορασμένοι κανονικά, άρα καταλαβαίνετε ότι πάνω από 50 μεταλλικοί κάδοι -κατάλληλοι για να πετάξει ο οποιοσδήποτε δημότης βαρέα απορρίμματα- που έχουν αγοραστεί με δικά μας χρήματα αγνοούνται!».

Τι εννοεί ο νέος δήμαρχος; Προφανώς ότι αγνοούνται ή δεν μπορούν να βρουν τι απέγιναν όχι ένας αλλά 50 κάδοι βαρέων αντικειμένων;

Για την δήλωσή του αυτή θα πρέπει άμεσα να απαντήσει ο πρώην δήμαρχος Βαγγέλης Τσομπανόπουλος μια και είναι …καταγγελία πρώτου μεγέθους.

Ακούγοντας αυτή την ιστορία μπορούμε να ανατρέξουμε σε εκείνη την υπόθεση των κάδων που είχαν «χαθεί» από οικόπεδο του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου ιδιοκτησίας του Δήμου Καβάλας και μάλιστα …ανήμερα του Αγίου Πνεύματος!

Η περίπτωση του Δήμου Νέστου προήλθε από σχετική ανάρτηση δημότη ο οποίος ήθελε να πετάξει ογκώδη αντικείμενα, δεν έβρισκε «πράσινο σημείο» στον Δήμο, προφανώς το έψαξε και δεν πήρε μια καλή απάντηση και τελικά αποφάσισε όπως κάνουν πολλοί να το δημοσιοποιήσει στο facebook!

Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε απάντηση προσεχώς και πιθανόν να λυθεί ο γρίφος!

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα