Αλέξης Γούλας: Την δημιουργία σχεδίου έκτακτης ανάγκης για το Παλιό ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής Η περιμετρική θα λύσει το πρόβλημα του κυκλοφοριακού

Την ανάγκη να υπάρξει μια μελέτη για το Παλιό η οποία να προβλέπει τις διόδους προς την θάλασσα και την σηματοδότηση των δρόμων επισημαίνουν οι κάτοικοι του Παλιού που ανησυχούν για μια περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπως συνέβη στο Μάτι.
Όπως δήλωσε χθες το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News ο κ. Γούλας που ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές «εμάς μας ανησυχούν τα προβλήματα του Παλιού και για αυτό τα αναδείξαμε, πέρσι είχαμε συγκαλέσει μια σύσκεψη μετά από όσα έγιναν στο Μάτι και υπήρχαν ανησυχίες από την πλευρά των κατοίκων για το τι θα γινόταν σε μια ίδια περίπτωση, συμμετείχαν η Πολιτική Προστασία από τον Δήμο και την Περιφέρεια, η αρμόδια αντιδήμαρχος και υπήρχε η παρουσία 80 κατοίκων του Παλιού, εκείνο που με ανησυχεί είναι ότι υπάρχουν πολλοί τουρίστες που δεν ξέρουν διόδους και την περιοχή και θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να ενημερωθούν σε περίπτωση ενός έκτακτου γεγονότος, υπάρχουν 6-7 δρόμοι που οδηγούν στην παραλία με τους οποίους δεν έχουμε πρόβλημα, υπάρχουν και 3-4 δρόμοι που είναι κλειστοί, με τις νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων έχουν δημιουργηθεί προβλήματα και αυτό είναι ανησυχητικό, όταν κλείνεται ένα ρέμα ή μια δίοδος προς την θάλασσα θα πρέπει αυτές τις περιπτώσεις να τις εξετάσουν πιο σοβαρά….. θα πρέπει να υπάρξει μια μελέτη και να αποφασίσουν οι ειδικοί πόσοι ανοικτοί δρόμοι πρέπει να υπάρχουν, τι διαστάσεις να έχουν, ποια σηματοδότηση, που θα καταλήγουν και όλα τα σχετικά…..».
Αναφερόμενος στα κυκλοφοριακά προβλήματα του Παλιού ο κ. Γούλας επισήμανε ότι «πρέπει να προγραμματίσουν οι αρμόδιοι κάποιες λύσεις, μια περιμετρική πράγματι θα λύσει το πρόβλημα αλλά αυτό θα γίνει μετά από είκοσι χρόνια…..».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα