Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τον Μάκη Παπαδόπουλο για το γκάλοπ με τον Κλειτσιώτη

Σας ευχαριστώ που στηρίξατε για την ήττα μου και δώσατε την διοίκηση του δήμου στον Μουριάδη αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος από τη χθεσινή πρώτη μετεκλογική συνέντευξη του Μάκη Παπαδόπουλου. Χθες λοιπόν ο Μάκης Παπαδόπουλος αποφάσισε να μιλήσει και το έκανε ραδιοφωνικά μέσω του “Alpha” ένα απολογισμό που ειλικρινά έβαλα τα κλάματα για τον Βασιλάκη Καίλα του πολιτικού θεάτρου της Καβάλας.
@ Αυτό που κράτησα ήταν ότι “δεν έχω ημερομηνία λήξη ως πολιτικός” και του εύχομαι να συνεχίσει να δίνει τον αγώνα αλλά θα δούμε τι θα μείνει από αυτή την δήλωση του το 2028.
@ Αυτό επίσης που με ενόχλησε ήταν ότι εμφανίσθηκε ως νικητής των εκλογών γιατί κατάφερε όπως είπε και πήρε το 43% των ψήφων στο δεύτερο γύρω!
@ Φυσικά όταν του έγινε η ερώτηση για τη συνεργασία με τον Κλειτσιώτη άρχισε να λέει διάφορες φιλοσοφίες του στυλ “όλοι συζητάμε με όλους αλλά με κανένα δεν συμφωνήσαμε” και άλλα τέτοια αόριστα που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν ήξερε τι ήθελε και τι προσπαθούσε να πετύχει.
@ Δεν απάντησε όμως στο ένα και μοναδικό ερώτημα. Δύο εβδομάδες πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων ήρθε σε συμφωνία με τον Κλειτσιώτη για τη διενέργεια ενός γκάλοπ που ο πρώτος θα ήταν αυτός που θα ηγείτο ενός κοινού ψηφοδελτίου ναι ή όχι. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και τρία πουλάκια
κάθονταν στο Διάκου το ταμπούρι. Έγινε το γκάλοπ όπως είπε δημόσια ο Κλειτσιώτης και ενώ ήρθε πρώτος, ο Παπαδόπουλος δεν δέχθηκε το αποτέλεσμα και άρχισε να λέει ότι έχει στα χέρια του ο ίδιος άλλα 2 γκάλοπ που του φέρνουν πιο πάνω στις προτιμήσεις των Καβαλιωτών.
@ Δεν λέω δικό του θέμα είναι αν ο Κλειτσιώτης τον εξέθεσε δημοσία και δεν ήξερε τι να πει. Όμως με μια τέτοια πολιτική αφερεγγυότητα στις αποσκευές του αναρωτιέμαι πως θα διεκδικήσει για τέταρτη φορά τη διοίκηση του δήμου;
@ Δεν είμαι αυτός που θα του υποδείξω τι να κάνει αλλά ο λαός λέει “όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί
να ξημερώσει” και στον “τόπο της ζωής μας” λαλούσαν πολλά κοκόρια και γι ́ αυτό ήρθε η ήττα.
@ Ομάδα που χάνει κ. Παπαδόπουλε την αλλάζεις και δεν επιμένεις να προχωράς με αυτούς που έκαναν τόσα πολλά λάθη.
@ Με είκοσι επτά νέους περιφερειακούς συμβούλους θα εκπροσωπηθεί στο νέο περιφερειακό συμβούλιο η παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη.
@ Τρελά πράγματα συμβαίνουν στο νοσοκομείο με την απόφαση που πήρε μόνος του ο υποδιοικητής κ. Γερόπουλος έδωσε για κολονάκια και διαγραμμίσεις 18.600 ευρώ αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί σε κανένα οι κάρτες εισόδου που είπε, ενώ παράλληλα δεν χωράνε να μπουν με τα αυτοκίνητα τους γιατί δεν
υπάρχουν χώροι στάθμευσης ούτε οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα