Στο καλάθι των αχρήστων ο κανονισμός στάθμευσης της Παναγίας

Η είδηση χθες ήταν η παραδοχή του διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Καβάλας ότι ο κανονισμός στάθμευσης στην Παναγία δεν ισχύει αφού δεν πέρασε από την αποκεντρωμένη και φυσικά πρέπει να βγουν όλες εκείνες οι πινακίδες που λένε ότι επιτρέπεται η στάθμευση μόνο για τα αυτοκίνητα των μονίμων κατοίκων.
@ Έτσι τις κάρτες που μοίραζε προεκλογικά ο αντιδήμαρχος κ. Μουμτσάκης στους κατοίκους της Παναγίας δόθηκαν για ένα και μοναδικό λόγο για να πάρει τις ψήφους των κατοίκων της χερσονήσου και αυτό το πέτυχε.
@ Δεν έχουν προβλεφθεί θέσεις για τη στάση η τη στάθμευση των αυτοκινήτων των αναπήρων μπροστά από την δημοτική βιβλιοθήκη προκειμένου να εξυπηρετούνται επισκεπτόμενοι το ληξιαρχείο αλλά και την βιβλιοθήκη. Προβλέφθηκαν χώροι στάθμευσης στην Κασσάνδρου αλλά από τον δρόμο πάνω από την Εθνάρχου Μακαρίου.
@ Από εβδομάδα σε εβδομάδα ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΚ Άγγελος Βλάχος ανακοινώνει ότι πέφτουν όπου νάνε οι υπογραφές για την παραχώρηση του λιμανιού “Φίλιππος Β’ ́’. Αλλά εγώ δεν βλέπω καμιά υπογραφή και το σήριαλ με την Ελληνοαμερικανική εταιρεία συνεχίζεται.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα