Αλλάζει τον τρόπο παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου ο Αντωνιάδης;

Ένα δικαιολογημένο προβληματισμό θα φέρει σύντομα στον δημόσιο διάλογο και πριν από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ο χορικός αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης. Ο προβληματισμός του κ. Αντωνιάδη έχει να κάνει με την αλλαγή που σκέφτεται να φέρει στη σειρά παρέλασης των πολιτιστικών συλλόγων με αυτή των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Είναι λογικό να βάζει θέμα να προηγούνται τα δημοτικά σχολεία αλλά και τα λύκεια έναντι των πολιτιστικών συλλόγων αφού ο μεγάλος αριθμός τους ακινητοποιεί για πολλές ώρες στην στο σημείο από όπου ξεκινάνε οι παρελάσεις ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά των δημοτικών σχολείων για πολύ ώρα. Είναι κουραστικό και για τα ίδια τα παιδιά αλλά και για τους γονείς τους να περιμένουν να τα παραλάβουν στο τέλος της παρέλασης αφού προηγηθεί η πολύωρη παρέλαση των δεκάδων πολιτιστικών συλλόγων.
Πιστεύουμε λοιπόν ότι θα είναι μια σωστή απόφαση να αλλάξει τη σειρά της παρέλαση αρχής γινομένης από αυτή της 28ης Οκτωβρίου φέτος.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα