Άλλο Χρυσούπολη και άλλο Καβάλα τα Χριστούγεννα

Φαίνεται ότι ο κ. Παπαδόπουλος δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς έκανε ψηφίζοντας ναι στο παγοδρόμιο. Προφανώς ο κ. Παπαδόπουλος έχει δύο πρόσωπα τα οποία την μια φορά δείχνουν την μια όψη και την άλλη πλευρά την άλλη.
@ Το πολιτικό ολίσθημα του Μάκη Παπαδόπουλου ήταν μεγάλο και δεν είναι σχήμα λόγου αλλά μια πραγματικότητα που δείχνει ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός άγεται και φέρετε ανάλογα με τις ανάγκες των παλιών καιρών χωρίς όμως αποτέλεσμα.
@ Αυτό το δρόμο επέλεξε και να του ευχηθώ νάχει καλό αποτέλεσμα στο τέλος του 2028.
@ Σιγή ασυρμάτου έπεσε χθες από την Μητρόπολη και από το δήμο για το περιστατικό με τον Μητροπολίτη και την υπάλληλο της τεχνική υπηρεσίας του δήμου.
@ Προφανώς η γραμμή και των δύο Μητροπολίτη και δημάρχου είναι, άστο μη λες τίποτε, για να ξεχαστεί.
@ Η υπάλληλος όμως μένει ξεκρέμαστη και δεν ξέρω αν έχει βρει στήριξη στο σωματείο της. Αν δεν έχει βρει τότε δεν είναι εκτεθειμένη η ίδια αλλά αυτοί που λειτούργησαν με το συγκεκριμένο τρόπο στην κοινή γνώμη.
@ Κάτω από το χαλί και αυτό.
@ Ήξεραν τι έκαναν όταν σήκωναν το καμπαναριό δίπλα από την εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στα νεκροταφεία. Το σήκωσαν από την Μητρόπολη με την ανοχή του δήμου και τώρα προσπαθούν να το νομιμοποιήσουν με την διαδικασία περί αυθαιρέτων.
@ Εκεί που μάλλον δεν φαίνεται να ξεπερνιούνται τα προβλήματα είναι με τον ναό της Μεταμορφώσεως και μάλλον πολύ δύσκολα να μπορέσουν να χτίσουν πάλι τον ναό.
@ Παραμένουν για ένα χρόνο ακόμη στη θέση τους οι νοσηλευτές που προσελήφθησαν επικουρικά την εποχή της πανδημίας και αυτό γιατί χωρίς αυτούς, τουλάχιστον το νοσοκομείο της Καβάλας δεν θα μπορούσε να δουλέψει.
@ Στις 22 Δεκεμβρίου άκουσα ότι θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς που έχουν προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Ήταν να πληρωθούν χθες αλλά τους υποσχέθηκαν ότι θα πάρουν όσα τους οφείλονται στις 22 του μήνα.
@ “Με ρωτούσαν για το χάλι της κεντρικής πλατείας της Καβάλας ενόψει Χριστουγέννων” γράφει σε σχόλιο του στο fb ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ξανθόπουλος και συνεχίζοντας αναφέρει “δεν μπορούσα να απαντήσω. Ρε μου λέγαν, πως μαζεύτηκε στο δήμο σας, τόση αχρηστίλα; Σας έβαλε γυαλιά ακόμα και η Χρυσούπολη; Πήγα λοιπόν στην Χρυσούπολη και έμεινα μαλ..ας! Είναι δυνατόν; Τόση ανεπάρκεια; 4 χρόνια μπουρδολογία; Και δεν ντρέπεστε; Σας φτύνουν και ανοίγεται ομπρέλα; Ένα παγοδρόμιο δεν μπορείτε να στήσετε την ώρα του; 8 Δεκεμβρίου το περάσατε Δημοτικό συμβούλιο; Και πότε θα το στήσετε, ρε σύγχρονοι; Λεωφορείο και όλοι μαζί στην Χρυσούπολη, να μάθετε τι σημαίνει
σοβαρός δήμος! Όλοι, δήμαρχος, επιμελητήριο, αντιδήμαρχοι, εμπορικός σύλλογος, γραμματείς, τύπος, γραπτός και ηλεκτρονικός, γραφεία τύπου! Μην αφήσετε κανέναν πίσω!”.
@ Ναι Νίκο οι άλλοι δεν γνωρίζουν αλλά εσύ ξέρει ότι εμείς εδώ θα κάνουμε Χριστούγεννα με ένα παγοδρόμιο που θα είναι για τα Καβαλιωτάκια πληρώνοντας μια φορά ο δήμος για να καλύψει τα λειτουργικά έξοδα του επιχειρηματία και μια φορά τα παιδιά 10 ευρώ αν κάνουν πατινάζ. Σε παρακαλώ.
Τώρα αν η Χρυσούπολη έστησε το δικό της παγοδρόμια από τις 8 Δεκεμβρίου και το έχει δωρεάν για όσους κάνουν πατινάζ αυτοί είναι χωριάτες και δεν ξέρουν τι κάνουν.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα