Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Παγγαίου πάλι ο Γάκη, η ομάδα Χρυσανίδη και ο Αλέκος ακόμη χωρίς άδειες

Έμαθα ότι ο ιδιοκτήτης του παγοδρομίου που του βεβαίωσαν πέρσι τα λεφτά από την κατανάλωση του ρεύματος, έκανε μια ρύθμιση τριών τετραμηνιαίων δόσεων. Την πρώτη την πλήρωσε και μένουν άλλες τρεις.
@ Η δημοτική ομάδα Χρυσανίδη μέχρι τώρα έχει βρεθεί ήδη τρεις φορές και όπως μου είπε ο Ανέστης Τσουρουκίδης, ο Χρυσανίδης θα βρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο και δεν θα σηκωθεί να φύγει. Μένει να δούμε για πόσο καιρό.
@ Μέχρι σήμερα δεν έχουν ακόμη κατατεθεί οι άδειες στην πολεοδομία του δήμου Παγγαίου για να ξεκινήσει το έργο του Αλέκου στην αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας. Υποτίθεται ότι ο Αλέκος αυτό το έργο το έτρεχε με χίλια αλλά μάλλον κατέβασε ταχύτητα.
@ Μεγάλος προβληματισμός υπάρχει στην διοίκηση του δήμου Παγγαίου για την τύχη του έργου των θερμών υδάτων του Ακροβουνίου. Ένα έργο που είχε αναλάβει να το τρέξει η ΔΕΥΑ Παγγαίου και τώρα με την αλλαγή στον νόμου που όλες η ΔΕΥΑ καταργούνται και συγχωνεύονται σε μια περιφερειακή επιχείριση φοβούνται ότι δεν θα γίνει.
@ Μαθαίνω ότι στις 17 Δεκεμβρίου που θα γίνει η ορκωμοσία των δημοτικών συμβούλων του δήμου Παγγαίου αυτός που επιστρέφει στην θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου είναι ο Κώστας Γάκης.
@ Παραμείνει στην θέση του αντιδημάρχου της δημοτικής ενότητας Ελευθερών και ο επί 4 χρόνια αντιδήμαρχος Χρίστος Πριονίδης.
@ Πήγε λέει ο δήμαρχος στην Αθήνα και πέρασε το κατώφλι του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων για να συζητήσει ένα δάνειο 10 εκ ευρώ με το οποίο θα χρηματοδοτήσει το έργο της ενεργειακής κοινότητας. Όπως το συνηθίζει φυσικά μόνος του βρέθηκε στο ταμείο παρακαταθηκών και μόνος του άκουσε όσα δεν μας είπε για το δάνειο.
@ Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να το πάρει αυτό το δάνειο χωρίς να παρουσιάσει μια οικονομοτεχνική μελέτη και πριν την εγκρίνει το διοικητικό συμβούλιο της ενεργειακής κοινότητας που ουσιαστικά δεν υφίσταται και μετά να περάσει και από το δημοτικό συμβούλιο. Προβλέπω ότι πάλι θα τα κάνει σαλάτα γιατί για ακόμη μια φορά προσπαθεί να τρέξει μόνος του ένα θέμα που χρειάζεται ευρεία συναίνεση.
@ Αυτό που μας είπε όταν γύρισε από την Αθήνα ήτανε ότι του πρότεινα να του δώσουν ένα δάνειο για να πάρει κάποια οχήματα!
@ Τώρα τι ακριβώς ισχύει στην Παναγία; Ισχύει ο κανονισμός στάθμευσης ή ακόμη ο Μουριάδης περιμένει το χαρτί από την αποκεντρωμένη που λέει ότι του ενέκρινε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου;
@ Πρώτη φορά που κατέβηκε στην Αθήνα και δεν μας έφερε νέα για την τύχη της Ακτής της Καλαμίτσας. Πάει και αυτό το έργο;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα