ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΒΙΟΠΑΛΗ! Επιστρέφει ως προϊστάμενος ή διευθυντής στο Δημόσιο ο Κώστας Μορφίδης

Την ώρα που οι βουλευτές έδιναν ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα κυβέρνηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, κάποιο τέως συνάδελφοί τους έβλεπαν τη σχετική ψηφοφορία από την τηλεόραση, νοσταλγώντας τις μέρες που καθόντουσαν εκείνη στα ίδια έδρανα. Και δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε· για την ακρίβεια μόλις ενάμισης μήνας.

Ο λόγος για τους εκπροσώπους του έθνους που βρίσκονταν στην προηγούμενη Βουλή, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν, επειδή οι πολίτες την 7η Ιουλίου δεν τους τίμησαν με έναν επαρκή αριθμό ψήφων. Τι κάνουν όμως σήμερα; Οι περισσότεροι ετοιμάζονται να επιστρέψουν ή γύρισαν ήδη στην προηγούμενη εργασία τους, ενώ κάποιοι άλλοι εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι βρισκόμαστε μεσούντος του καλοκαιριού, προτιμούν πρώτα να ξεκουραστούν, να κάνουν διακοπές και από το Σεπτέμβρη να σκεφτούν σοβαρότερα το μέλλον τους. Σίγουρα πάντως όλοι έχουν πλέον περισσότερο χρόνο να δουν την οικογένειά τους και τους φίλους τους.

Εις εξ αυτών ο 58χρονος Κώστας Μορφίδης που ήταν βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ από τις 20 Σεπτεμβρίου του 2015 έως τις 11 Ιουνίου φέτος, επιστρέφει στην παλιά εργασία του καθώς επί 30 και πλέον χρόνια απασχολούνταν στα ασφαλιστικά ταμεία, αρχικά στον ΤΑΠΟΤΕ (Τομέα Ασθένειας Προσωπικού ΟΤΕ) και σήμερα στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

Θα τοποθετηθεί σε θέση προϊσταμένου ή διευθυντή υπηρεσίας όπως προβλέπει ο νόμος για τους πρώην βουλευτές που εργάζονται σε δημόσιες υπηρεσίες.

Πέραν αυτού στη σύνταξή του ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ενώ στην δικηγορία ο Γιώργος Παπαφιλίππου!

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα