Ο Μέτιος σκέφτεται να συνεργαστεί με τους Χρυσαυγίτες για να αποφύγει τον Τοψίδη

Αυτός που φαίνεται ότι έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της μη συνεργασία με την διοίκηση του Μέτιου όπως μου είπαν είναι ο Κώστας Κατσιμίγας και η μόνη περίπτωση να υπάρξει συνεργασία είναι του περιφερειακού του σύμβουλου του κ. Λυμπεράκη από την Καβάλα.
@ Με ποιο σχεδιασμό να δούμε όμως βαδίζει ο Μέτιος και τι σκέφτεται να κάνει και με ποιους θέλει να συνεργαστεί ώστε να φτάσει να έχει μαζί του είκοσι τέσσερις με είκοσι πέντε περιφερειακούς συμβούλους. Ο ίδιος διαθέτει δεκαεπτά συμβούλους και με τους πέντε του Σιμιτσή θα φτάσει τους είκοσι δύο. Προσβλέπει στη συνεργασία του Καραγεώργη και δύο από τους τρεις που εξελέγησαν με τη Χρυσή Αυγή. Έτσι ελπίζει ότι θα έχει ένα σώμα περιφερειακών συμβούλων κοντά στον αριθμό που έχει σκεφτεί να αποκτήσει.
@ Το θέμα βέβαια είναι τι θα κάνει η ομάδα των δεκαέξι περιφερειακών συμβούλων του Τοψίδη. Μαθαίνω ότι αν δεν υπάρξει μια συμφωνία συνολικά της παράταξη με τον Μέτιο τότε δύο τρεις λέγεται ότι έχουν συζητήσει μαζί του και έχουν συμφωνήσει να παρέχουν τη στήριξη τους στο περιφερειακό συμβούλιο στην παράταξη του περιφερειάρχη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα