Αν ανοίξω το στόμα μου θα εξαφανιστεί από την πόλη η Δήμητρα Τσανάκα λέει ο πρώην αντιδήμαρχος Ανέστης Τσουρουκίδης

Εξακολουθούν τα ενδοπαραταξιακά πυρά στην δημοτική παράταξη Ανάσα της Δήμητρας Τσανάκα ανάμεσα στην ίδια και τον πρώην αντιδήμαρχος καθαριότητας Ανέστη Τσουρουκίδη. Αυτή την φορά και μετά τον καθαρισμό του ανοιχτού κολυμβητηρίου Καβάλας από την νέα δημοτική αρχή, η πρώην δήμαρχος απένειμε τα εύσημα στον νέο αντιδήμαρχο κ. Σταυρίδη και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του κ. Τσουρουκίδη ο οποίος απαντώντας απείλησε με σοβαρές αποκαλύψεις εναντίον της πρώην δημάρχου και της περιόδου της θητείας της.
Όπως δήλωσε χθες το πρωί μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News ο πρώην αντιδήμαρχος Ανέστης Τσουρουκίδης «να κάνει μια βόλτα μέσα στην πόλη η κυρία Τσανάκα για να διαπιστώσει εάν καθαρίστηκε ή όχι, εγώ δεν θα ακολουθήσω αυτή την κατηφόρα που έχει πάρει προς το πρόσωπό μου η κυρία Τσανάκα η οποία όποτε κάνει δηλώσεις το μόνο που κάνει είναι να βάλει εναντίον μου, λυπάμαι πραγματικά για αυτή την κατάσταση διότι ήμουν υπόδειγμα και δεν την δημιούργησα ποτέ πρόβλημα και χαίρομαι που περπατώντας στην Καβάλα διαπιστώνω την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου και αυτό μου αρκεί….. ας ασχοληθεί η κυρία Τσανάκα με αυτούς που είχε δίπλα της, με ανθρώπους που κλείσανε την ζωή των ανθρώπων των παιδιών και ας αφήσει εμένα ήσυχο, αν ανοίξω το στόμα μου θα πρέπει να εξαφανιστεί από την πόλη, την ευχαριστώ για την συνεργασία που είχαμε και την παρακαλώ να μην ασχοληθεί άλλο μαζί μου….. το ανοιχτό κολυμβητήριο δεν ανήκει στον Δήμο Καβάλας και κατά την δική μου την περίοδο ήταν ξεκάθαρη η εντολή ότι δεν πρέπει να καθαριστεί γι’ αυτό κι έμεινε έτσι όπως έμεινε…… η κυρία Τσανάκα δεν τολμούσε να φέρει καμία αντίρρηση στον κ. Φιλόσογλου που έχει καταστρέψει το χωριό μου με το θέμα των πεζοδρόμων που έμειναν έτσι…..».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα