Αποκρύπτουν τις εισηγήσεις από τα ΜΜΕ, ο Φώντας και το 1 εκ της δωρεάς

Σε ένα σύγχρονο δήμο όπως αυτός που είναι μόνο στα λόγια ο δήμος Καβάλας αποκρύπτονται από τα ΜΜΕ της Καβάλας οι εισηγήσεις των θεμάτων που έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο. Μέχρι το 2019 κανένας δήμαρχος δεν κοινοποιούσε τις εισηγήσεις των θεμάτων στα ΜΜΕ της Καβάλας. Ο Μουριάδης
που μίλησε για εκσυγχρονισμό του δήμου ξέχασε και αυτός αυτή την λεπτομέρεια όπως ξέχασε και στο να παραχωρήσει στις δημοτικές παρατάξεις γραφεία προκειμένου να μπορούν να κάνουν πολιτισμένα τη δουλειά τους.
@ Αυτό που φαντάζομαι έλεγαν και συνεχίζουν και σήμερα να λένε είναι ότι όσα λιγότερα γνωρίζουν οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα τόσο το καλύτερο. Αυτό όμως δεν είναι δημοκρατία γιατί φοβούνται ακόμη και τα θέματα που φέρνουν προς συζήτηση να μη παίρνουν την ανάλογη δημοσιότητα γιατί μπορεί να τύχουν κριτικής την οποία τρέμουν.
@ Για τον Μάκη Παπαδόπουλο μάλλον δεν έχουν τελειώσει οι εκλογές και ο άνθρωπος ακόμη βρίσκεται σε κατάσταση διεκδίκησης του δήμου. Έτσι διοργανώνει μια εκδήλωση- αφιέρωμα στον εθελοντισμό την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στην αίθουσα της “Μεγάλης Λέσχης”. Δεν λέω ωραία πρωτοβουλία με την οποία τι ακριβώς επιδιώκει να δείξει ο κ. Παπαδόπουλος δεν γνωρίζω. Θα φανεί όμως τι θέλει να μας πει σε λίγες μέρες.
@ Τι γίνεται με εκείνη την δωρεά του ενός εκατομμυρίου ευρώ αγνώστου δωρητή κύριε Φώντα για την επισκευή του κτηρίου της παλιάς ορθοπεδική κλινικής; Ακόμη το σκέφτεστε στην Ιατρική Εταιρεία το εκατομμύριο που σας έφερε ο Μπάμπης Χρυσανίδης ως εντολέας του άγνωστου δωρητή;
@ Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ διοργανώνει την Παρασκευή στην κεντρική πλατεία το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο στις 10.30 το πρωί. Τη στήριξη του θα προσφέρει στην προσπάθεια που Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και το Μουσικό Γυμνάσιο- Λύκειο της Καβάλας.
@ Τι άκουσα ότι ο δήμος θα ξοδέψει για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που κανείς ακόμη δεν γνωρίζει κοντά στις 100.000 ευρώ. Μάλιστα στο άναμμα του δένδρου θα φέρει και μια γνωστή τραγουδίστρια της νεολαία και τα χρήματα που θα δώσει δεν είναι λίγα.
@ Θυμήθηκα αυτά που έλεγε ο Κώστας Κουνάκος όταν η Αναστασία Ιωσηφίδου ως πρόεδρος της “Δημωφέλειας” είχε φέρει τον Καβαλιώτη τραγουδιστή Ιακωβίδη και τον είχε πληρώσει κοντά στις 15.000 ευρώ. Τώρα ο Μουριάδης που θα δώσει περίπου τόσα στην Αναστάζια έχει να μας πει κάτι;
Προφανώς όχι γιατί ο Μουριάδης είναι Μουριάδης και μπορεί να κάνει ότι θέλει.
@ Μαθαίνω ότι η οικονομική επιτροπή του δήμου Καβάλας ενέκρινε το ταξίδι του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου στην Βαρσοβία προκειμένου ο Κώστας Πεφάνης να εκπροσωπήσει τον δήμαρχο για μια μάζωξη αυτοδιοικητικών της Ευρώπης που θα γίνει στην πρωτεύουσα της Πολωνίας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα