Η Βαρσοβία, η βάση ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ και το πάρκινγκ του νοσοκομείου

Τώρα ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός του δήμου για την προμήθεια σε σακούλες σκουπιδιών για την υπηρεσία καθαριότητας. Μετά από πολλούς μήνες επιτέλους θα έχουν κανονικές πλαστικές σακούλες οι οδοκαθαριστές.
@ Τώρα μη με ρωτάτε πότε θα πάρουν και το γάλα που δικαιούνται οι εργαζόμενοι στην υπηρσία καθαριότητας γιατί θα σας απαντήσω δεν το ξέρω.
@ Αφού μόνο ένα χαρτί θέλει η αποκεντρωμένη ώστε να επικυρώσει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την στάθμευση στην Παναγία γιατί μέχρι σήμερα δεν το έχει πράξει; Ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ξανθόπουλος επιμένει να λέει ότι η αποκεντρωμένη δεν έχει εγκρίνει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου γιατί στο φάκελο που κατέθεσε δεν υπάρχει κυκλοφοριακή μελέτη.
@ Τώρα που θα πάει στην Βαρσοβία ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Πεφάνης δεν βλέπει και εκείνο το θέμα με τον μουσικοσυνθέτη Πράισνερ που τα είχε βροντήσει το περασμένο καλοκαίρι και έφυγε χωρίς να δώσει την οφειλόμενη παράσταση γιατί άλλα του υποσχέθηκαν από τον δήμο και άλλα
βρήκε; Τι θα γίνει με τα χρήματα που είχε πληρωθεί, θα τα επιστρέψει ή θα τον πάει ο δήμος στα δικαστήρια;
@ Απεργούν σήμερα οι ιδιωτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί της Καβάλας διαμαρτυρόμενοι οι ιδιοκτήτες τους για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θέλει να φέρει η κυβέρνηση γιατί το θίγει.
@ Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα απέχουν οι δικηγόροι από τις δίκες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που πλήττει όλους τους δικηγόρους.
@ Όπως μου είπε χθες ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου της Καβάλας Γιώργος Γραμμένος που είχε βρεθεί το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα και είχε πάρει μέρος στην ολομέλεια των προεδρείων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας φαίνεται ότι θα συνεχίσουν την αποχή τους και μετά από τις 4 Δεκεμβρίου. Δεν είναι ικανοποιημένοι από αυτές τις μικρό αλλαγές που λένε ότι θα κάνουν ο υφυπουργός Θεοχάρης και ο υπουργός Χατζηδάκης.
@ Έδρα των ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ θα γίνει η Καβάλα που πήρε τη μια από τις έξη νέες έδρες που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση. Δεν γνωρίζει κανείς που θα σταθμεύουν αυτά τα ελικόπτερα παρά μόνο ότι θα είναι για όλη την Μακεδονία από τη Θεσσαλονίκη και όλη την Θράκη.
@ Έτσι όπως ήρθαν στην επικαιρότητα έτσι και χάθηκαν από αυτήν. Συγκεκριμένα το νέο πάρκινγκ του νοσοκομείου, το κτήριο του κάτω νοσοκομείου, ο δρόμος μέσα από τα στρατόπεδα και η πεσμένη γέφυρα. Τα ίδια θέματα έρχονται και φεύγουν όποτε κάποιος θέλει να αλλάξει την ατζέντα της
επικαιρότητας πετώντας κάποια ψίχουλα εξέλιξης που όμως είναι η μάσκα που καλύπτει της αδράνεια.
Δυστυχώς δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη πάνω στα συγκεκριμένα θέματα και η ζωή στην Καβάλα κυλά αργά και βασανιστικά.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα