Ετοιμάζεται ο Γιάννης Εριφυλλίδης για το νέο δημοτικό συμβούλιο και ο Αη Βασίλη από την Καισαρεία στο “Ακόντισμα”

Έτσι όπως ήρθε στην επικαιρότητα η μελέτη της πεσμένης γέφυρας μετά την ολοκλήρωση της από την “Εγνατία Α.Ε” έτσι γρήγορα εξαφανίσθηκε και από τη δημόσια συζήτηση και όλα πάλι είναι στον αέρα.
Μάλλον προβλέπω ότι θα μείνουμε με την μελέτη στα χέρια και θα αναρωτιόμαστε τι θέλουμε να γίνει με την πεσμένη γέφυρα.
@ Αυτό που έμαθα χθες από τον Γιάννη Εριφυλλίδη είναι ότι ενισχύεται η δημοτική του παράταξη με νέα πρόσωπα που ήρθαν κοντά του μετά τις εκλογές. Αυτό δείχνει ότι θα συνεχίσει να ενισχύεται και η προσπάθεια του Εριφυλλίδη θα είναι θα είναι παντού και σε όλες τις πολιτικής εκδηλώσεις. Επίσης ετοιμάζεται για την αντιπολιτευτική γραμμή που θα κρατήσει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον θα είναι σκληρή γιατί ο δήμαρχος δεν λέει να αλλάξει τρόπο διοίκησης. Τρανό παράδειγμα το παγοδρόμιο και ο τρόπος που το φέρνει για να ψηφιστεί.
@ Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι των Κρηνίδων για το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ και της δημιουργίας θυρίδων όπου θα βρίσκουν την αλληλογραφία τους. Διαμαρτύρονται γιατί θεωρούν ότι θα γίνονται γνωστά έτσι τα προσωπικά του στοιχία και αυτό δεν τους αρέσει.
@ Φέτος θα αναβιώσει ο δήμος μαζί με τη Στέγη της Νέας Καρβάλης το έθιμο του Αγίου Βασιλείου από την Καισαρεία και δέχεται τα μικρά παιδιά στην σπηλιά που υπάρχει κοντά στο “Ακόντισμα”. Εύχομαι να έχει την ίδια επιτυχία που είχε και στο παρελθόν και ίσως εδώ να ταίριαζε να μπει και ένα δρομολόγιο για την Καρβάλη με το τραινάκι.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα