Σταματημένο το έργο στο κτήριο της πρώην “Μητέρας” και ο νέος αντιδήμαρχος παιδείας

Σταματημένο παραμένει το έργο του κτηρίου της πρώην “Μητέρας” στην οδό Ίωνος Δραγούμη μετά το φευγιό των Τούρκων. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχα, έλεγαν ότι θα το νοικιάσει η εταιρεία ΖARA Home το συγκεκριμένο κτήριο αλλά βλέπω ότι το έργο δεν έχει πάρει πάλι μπρος.
@ Από πέρσι δεν είδα διαφορές στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της αγοράς από το δήμο τα ίδια και τα ίδια χωρίς καμιά νέα ιδέα. Τώρα με τα περσινά στολίδια πως ακούγεται ότι θα ξοδευτούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ δεν το γνωρίζω.
@ Ο Μουριάδης ψάχνει ένδεκα για να τους δώσει τις αντίστοιχες αντιδημαρχίες. Από τους είκοσι ένα δημοτικούς συμβούλους που θα έχει από τις αρχές του χρόνου κάποιοι όπως ο Βακιρτζής δεν μπορεί να αναλάβει αντιδημαρχία γιατί δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα και δεν μπορεί να είναι αποκλειστικής απασχόλησης όπως και ο Γούλας. Ο Χριστόδουλος Μιχαλάκης είναι αυτός μου λένε ότι έχει που θα πάρει την αντιδημαρχία παιδείας η Στέλλα Αργυρίου όμως που εργάζεται στην Αθήνα μένει εκτός θέσεων αντιδημάρχων αφού δεν θα μπορεί να παρακολουθήσει την δουλειά που θα έχει μια αντιδημαρχία.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα