Τσιτσιλικάκης στην δημοτική αστυνομία και Μαμτσαδέλης για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου

Ακούω ότι ο νέος δημοτικός σύμβουλος του Μουριάδη γιος του συγχωρεμένου του πρώην δημοτικού συμβούλου Νίκου Δημητριάδη ενδέχεται να αναλάβει την αντιδημαρχία καθημερινότητας που έχει στο μυαλό του να δημιουργήσει ο δήμαρχος. Επίσης ο άλλος Δημητριάδης ο Ανέστης μάλλον θα πάρει την αντιδημαρχία των κοινωνικών υποθέσεων αν βέβαια καταφέρει να ρυθμίσει τα ωράρια στην εργασία του σε επιχείριση με αντικείμενο την φροντίδα ανήμπορων ατόμων.
@ Ακούω ότι η Βακιρτζή και αυτή διεκδικεί τη θέση της αντιδημάρχου με αντικείμενο τα θέματα που έχουν να κάνουν με την φροντίδα της κοινωνίας και θεωρείται φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση αν ο Ανέστης Δημητριάδης δεν καταφέρει να ρυθμίσει τα της δουλειάς του.

@ Φαίνεται ότι έχει καταλήξει ο Μουριάδη στο πρόσωπο του Πάνου Μαμτσαδέλη για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

@ Αυτό που σας είχα γράψει την περασμένη εβδομάδα ότι ο Τσιτσιλικάκης αναλαμβάνει την αντιδημαρχεία με ευθύνη την δημοτική αστυνομία και την διαχείριση των αδεσπότων το επαλήθευσε χθες και ο δήμαρχος

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα