Λόγω μη απαρτίας δεν πέρασε το Παγοδρόμιο από την δημοτική κοινότητα

Χθες ήταν να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Καβάλας προκειμένου να αποφασίσει για την λειτουργία του παγοδρομίου. Φυσικά δεν είχε απαρτία διότι δεν παρουσιάσθηκαν ούτε τα μέλη του συμβουλίου που εκπροσωπούν την παράταξη του Μουριάδη. Έτσι αναβλήθηκε και δεν
θάρθει ούτε προς συζήτηση στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο αφού δεν υπάρχει απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου.
@ Αυτό που έμαθα και δεν το πίστεψα ήταν ότι ο επιχειρηματίας ο οποίος δεν θα πληρώσει ρεύμα κοντά στις 15.000 ευρώ ούτε την κατανάλωση νερού αλλά και τα εργατικά που θα είναι του δήμου δέχθηκε να κάνει μια παραχώρηση και από 10 ευρώ που είχε την ώρα να την κατεβάσει στα 8 ευρώ για όσους κάνουν πατινάζ μέχρι τις 4 το απόγευμα και μετά μέχρι τις 10 το βράδυ από τα 12 ευρώ που είχε δηλώσει αρχικά την ώρα να την κατεβάσει στα 10 ευρώ!
@ Αυτές οι τιμές είναι φυσικά για να διασκεδάσουν τα Καβαλιωτάκια. Αν είναι δυνατόν αυτό να λέγεται μια Χριστουγεννιάτικη παροχή από τον δήμο.
@ Και φυσικά σήμερα δεν θάρθει στο δημοτικό συμβούλιο και κάποιοι χαλαροί ακόμη και δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δεν θα εκτεθούν.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα