Ας μας πει επιτέλους ο Καλαντζής τι θέλει να τελειώνουμε και αυτοί που ξεφούσκωσαν σαν μπαλόνια

Μπερδεμένα μου τάλεγε χθες ο Γιώργος Καλαντζής που πιστεύει ότι αυτό που χρειάζεται σήμερα ο δήμος Καβάλας είναι ο σιδηρόδρομος και να συναντηθούν ο Πατριάρχης με τον Πάππα στους Φιλίππους.
@ Το δικαιολογώ τον Γιώργο Καλαντζή γιατί τα τελευταία χρόνια έρχεται στην Καβάλα ως επισκέπτης και δεν ζει τον δήμο για να γνωρίζει που πονάει και τι πρέπει να κάνει ένα νέος δήμαρχος μετά και από τα 4 “κατοχικά” χρόνια με την διοίκηση του Μουριάδη.
@ Τα γράφω αυτά γιατί ότι και νάχει στο μυαλό του ας το ξεχάσει γιατί οι Καβαλιώτες έχουν αλλάξει και δεν είναι όπως τους άφησε όταν αποφάσισε να ζήσει στην Αθήνα.
@ Η βουλευτής της Καβάλας η Αγγελική Δεληκάρη πρέπει να κοντρολάρει τον ενθουσιασμό της που την καλούν σε διάφορες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις και να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα του νομού.
@ Δυστυχώς και η Δεληκάρη πέρασε μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά από την εκλογική της νίκη στην σφαίρα του βλέπε, άκου, σώπα και άρχισε να κάνει εμφανίσεις στις εκκλησίες, στις περιφορές των εικόνων και στα διάφορα πανηγύρια. Δεν νομίζω ότι με αυτή τη δραστηριότητα θα παραμείνει για πολλά
χρόνια στην πολιτική σκηνή της Καβάλας.
@ Κρατηθείτε γερά μέχρι ο Ντίνος Κλειτσιώτης αποφασίσει να μας πει τι σκέφτεται να κάνει αν γίνει δήμαρχος Καβάλας. Περιμένετε μη πιαστείτε Κώτσοι με κανένα άλλο υποψήφιο δήμαρχο και χάσετε την ευκαιρία να περπατήσετε μαζί με τον Κλειτσιώτη που υπόσχεται λίγα αλλά καλά. Το πότε θα μάθουν τι
ακριβώς έχει για μας μέσα στο κεφάλι του θα μας το αποκαλύψει μετά τον Δεκαπενταύγουστο.
@ Αυτός που έχει ξεφουσκώσει σαν μπαλόνι είναι ο Χρυσανίδης που έκανε μια κοιλιά άνευ προηγουμένου τώρα που θα έπρεπε να είχε φορτσάρει. Αλλά ότι ήταν να παρουσιάσει ο Χρυσανίδης το παρουσίασε και μετά άραξε. Προφανώς θα έμαθε για τις τελευταίες έρευνες που τον δείχνουν τρίτο από το τέλος λίγο πιο πάνω από τον Ποτόλια και τον Κλειτσιώτη.
@ Αυτός που φορτσάρει, παρακολουθεί την επικαιρότητα και παίρνει θέση δημόσια είναι ο Γιάννης Εριφυλλίδης. Όπως έκανε με το στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” που κατήγγειλε το κλείσιμο του για ένα μήνα περίπου αλλά και για τους αγωγούς λυμάτων που έσκασαν στο Περιστέρι.
@ Τι είναι η πολιτική. Μέσα σε λίγες εβδομάδες από την νίκη της ΝΔ και την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα εξαφανίσθηκε το “αστέρι” της αριστερά Τάνια Ελευθεριάδου από τα πρωτοσέλιδα και τις εμφανίσεις σε εορτάς και πανηγύρεις. Θα κάνει πολλά χρόνια για να επιστρέψει αν και νομίζω ότι μέχρι εδώ ήταν η πολιτική της διαδρομή.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα