Ξεχάστηκε το δυστύχημα με θύμα τον δεκαεπτάχρονο στο Περιγιάλι;

Τα λέει όλα τα γράμματα ο Μητροπολίτης στις πανηγυρικές λειτουργίες και άρχισαν να διαμαρτύρονται οι πολιτικοί που συμμετέχουν γιατί το πράγμα τραβάει πολύ σε ώρα. Όμως δεν τολμά κανείς να φύγει γιατί πιστεύει ότι θα χάσει την εύνοια του Στεφάνου και τα κουκιά που τον ακολουθούν.
@ Τα απορριμματοφόρα ακόμη συνεχίζουν να περνούν μέσα από τον οικισμό του Περιγιαλίου παρά τις εξυπναδούλες που είπε μετά το δυστύχημα του δεκαεπτάχρονου ο Μουριάδης. Δεν βρέθηκε άλλη λύση και ο θάνατος του παιδιού ξεχάστηκε ήδη.
@ Δεν γνωρίζω αν έχει γίνει ΕΔΕ, αλλά ούτε αν η οικογένεια του δεκαεπτάχρονου κατέθεσε μήνυση κατά του δήμου.
@ Δεν νομίζω ότι θα δούμε ποτέ να περνούν στα χέρια του δήμου τα στρατόπεδα στο Περιγιάλι παρά τα όσα λέγονται ότι τώρα που στο κέντρο φιλοξενίας των μεταναστών διαμένουν όλο και λιγότεροι.
@ Κάτι γίνεται στην αγορά με τις καλοκαιρινές εκπτώσεις που θα κρατήσουν μέχρι και τις 22 Αυγούστου όπου θα έχουμε και την μεγάλη βραδιά της αγορά η οποία θα κλείσει με συναυλία στην κεντρική πλατεία.
@ Ήταν που ήταν η υπηρεσία καθαριότητος που δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα καθημερινά της καθήκοντα ήρθε και το καλοκαίρι που γίνονται όλες οι ανακαινίσεις των σπιτιών και γεμίζουν οι δρόμοι από μικροέπιπλα και μπάζα. Φυσικά ο Σταυρίδης είναι εξαφανισμένος και έχει παραδώσει τα όπλα.
@ Φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο ανοιχτό κολυμβητήριο. 4 χρόνια και δεν μπόρεσε η διοίκηση του δήμου να το αξιοποιήσει.
@ Ακόμη ψάχνει ο Μουριάδης τρόπο να δώσει τις 50.000 ευρώ στο αστικό ΚΤΕΛ για να επεκτείνει το ωράριο στα δρομολόγια πολλών γραμμών που τώρα σταματούν τις τρεις μετά το μεσημέρι. Δεν πρόκειται φυσικά να δώσει αυτά τα λεφτά γιατί ακόμη ψάχνει τον τρόπο η οικονομική υπηρεσία.
@ Ακόμη περιμένω να ανακοινώσει ο Μουριάδης τι πρόκειται να κάνει με το κτήριο του κάτου νοσοκομείου. Το έχει ολόκληρο και θα μπορούσε να το είχε αξιοποιήσει εδώ και 3 χρόνια αλλά μέχρι
σήμερα δεν έχει κάνει τίποτε. Θα μου πείτε δεν είναι το μόνο που δεν έχει κάνει. Θα συμφωνήσω αλλά υποτίθεται ότι είχε σχέδια αξιοποίησης του μόλις θα το αποκτούσε ολόκληρο και αφού το πήρε έπαθε φούιτ.
@ Ξέχασε και την δημιουργία του δημοτικού λιμενικού γραφείου και ευτυχώς που δεν πίστεψαν στα λόγια του οι επαγγελματίες των “Σφαγείων” και δεν ξηλώσαν τα εξωτερικά στέγαστρα που είχαν τοποθετήσει. Αν το είχαν κάνει σήμερα θα έκλαιγαν. Η ανικανότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα