Αύριο Φρατζεσκάκη και Ξανθόπουλος καταθέτουν για την υπόθεση Γλάνου

Αύριο θα βρεθούν στο δικαστήριο της Καβάλας για να καταθέσουν ενόρκως η Μαρία Φρατζεσκάκη και Νίκος Ξανθόπουλος ως πρώην πρόεδροι της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του δήμου Καβάλας για την υπόθεση του κ. Γλάνου. Αυτή τη φορά πρόκειται για την αστική πλευρά της υπόθεσης διότι η ποινική έχει πάρει το δρόμο της και τον Ιανουάριο θα γίνει η αναβληθήσα δίκη. Το άνοιγμα στο ταμείο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής μετά τις ατασθαλίες του πρόεδρου της επιτροπή επί δημαρχείας Σιμιτσή είναι σύμφωνα με τους ελεγκτές 250.000 ευρώ.
@ Να σας θυμίσω ότι την υπόθεση Γλάνου την αποκάλυψε ο ίδιος ο τότε δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής λίγους μήνες πριν παραδώσει στην Δήμητρα Τσανάκα το 2014. Προφανώς προχώρησε στην συγκεκριμένη αποκάλυψη γιατί είχε χάσει τις εκλογές και δεν ήθελε την ιστορία να την βγάλει η Τσανάκα και να τον κατηγορήσει για συγκάλυψη. Δεν ξέρω τι θα έκανε αν είχε κερδίσει τις εκλογές.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα