Έχεις συμφωνήσει να παραδώσεις τέλους του χρόνου Μάρκο Δέμπα την προεδρία του επιμελητηρίου;

Μάλλον καιρό έχει να βγει ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας και να περπατήσει στην αγορά για να ακούσει τι λένε οι συνάδελφοι του γι΄ αυτόν.
@ Αυτά που έγραψα εγώ είναι τα λιγότερα από αυτά που ακούγονται έξω από το κτήριο αλλά και μέσα στο κτήριο του επιμελητηρίου.
@ Επειδή καθοδηγούμενος από το αφεντικό του Λευτέρη Κουκουτίνη να υιοθετήσει την τακτική των απειλών με δικαστήρια ο Μάρκος Δέμπας νομίζει ότι θα αποφύγει την κριτική μου.
@ Ας γυρίσει λίγο προς τα πίσω και ας δει αν κατάφερε μέχρι σήμερα κάτι αξιομνημόνευτο; Δεν νομίζω ότι θα βρει. Δύο χρόνια ροκανίζει τις μέρες και οργανώνει ταξίδια στο εξωτερικών για το αφεντικό του που έχει βρεθεί μέχρι και την μακρινή Νέα Υόρκη.
@ Όμως θα ήθελαν να μου απαντήσει που είπα ψέματα όπως δήλωσε από τηλεοράσεως. Αν είπα κάποιο ψέμα και μου το αποδείξει να είναι σίγουρος ότι έχω το ανάστημα να του ζητήσω συγνώμη. Όμως μέχρι τότε να αποφεύγει τις απειλές γιατί εγώ θα τον στείλω στις δικαστικές αίθουσες.
@ Ας έρθουμε όμως και στο δια ταύτα. Ερωτώ δημόσια τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Καβάλας, συμφώνησε πριν αναλάβει τα καθήκοντα του πρόεδρου ότι θα διοικήσει τα δύο πρώτα χρόνια και τα άλλα δύο από τα τέσσερα της διοικητικής θητείας της παράταξης του ο Γιάννης Παναγιωτίδης; Αν η απάντηση του είναι όχι δεν έγινε συμφωνία τότε θα αποκαλύψω τα ονόματα αυτών που ήταν παρόντες όταν υπέγραφε την δήλωση του ότι μετά τα δύο χρόνια θα παραδώσει την προεδρία. Και αν αυτό δεν θα του φτάσει θα δημοσιεύσω και την υπογραφή που έβαλε στο χαρτί της συμφωνίας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα