Χάθηκαν τρόφιμα από τις ευάλωτες ομάδες Καβάλας και Παγγαίου γιατί από τον δήμο ξέχασαν να δηλώσουν συμμετοχή στον πρόγραμμα ΤΕΒΑ!

Την περασμένη εβδομάδα η δημοτική σύμβουλος Ευαγγελία Δρακονάκη μου είπε ραδιοφωνικά ότι εξαιτίας του δήμου της Καβάλας που δεν έκανε ότι προβλεπόταν μέσα από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ που αφορά την διανομή τροφίμων χάθηκαν τα χρήματα που θα πήγαιναν για τους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη σε Καβάλα, Παγγαίο και Θάσο!
@ Μετά εγώ είμαι ο τοξικός που μιλώ για μια διαλυμένη διοίκηση από την πρώτη μέρα και με αντιδημάρχους που μόνο λόγια είναι και από πράξεις ΝΑΔΑ.
@ Καλά τώρα που έγινε ο Λάζαρος Τσαλταμπασίδης διευθύνων σύμβουλος του αναπτυξιακού οργανισμού, προφανώς είναι η ίδια εταιρεία αλλά της άλλαξαν το όνομα της γνωστής “Εργοανάπτυξης Α.Ε”, θα δούμε πράγματα και θάματα από έργα αναπτυξιακού χαρακτήρα.
@ Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δελτίο τύπου που έδωσε η περιφέρεια στη δημοσιότητα αναφέρει. “Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεδρίαση που έγινε στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή, παρόντος και του Περιφερειάρχη κ. Χριστόδουλου Τοψίδη.
Κατόπιν της σχετικής διαδικασίας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΕΞΑΚΟΥΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΜΕΛΗ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΑΜΕΤ ΧΑΣΑΝ
ΠΑΠΑΖΩΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
@ Στην ατζέντα του νέου περιφερειάρχη ένα από τα θέματα της Καβάλας που βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες του είναι η πεσμένη γέφυρα και όπως δήλωσε σύντομα θα γίνει μια διαβούλευσης με όλους τους φορείς ώστε να αποφασισθεί εάν η γέφυρα παραμείνει μείνει ή όχι. Ο ίδιος είπε ότι πήρε πάλι
μια παράταση από την “Εγνατία Α.Ε” η παράδοση της μελέτης και μετά από 2 μήνες θα γνωρίζουν όλοι τι ακριβώς προτείνει.
@ Χαμός γίνεται καθημερινά μπροστά από το σχολικό συγκρότημα που βρίσκεται στην περιμετρική της Καβάλας από σταθμευμένα αυτοκίνητα σε ένα δρόμο όπου αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες. Φυσικά το
συγκεκριμένο πρόβλημα δεν απασχολεί κανένα μέχρι να γίνει κανένα κακό.
@ Μπορεί να μπήκαν κολονάκια, να βγήκαν κάρτες εισόδου μέσα στον υπαίθριο χώρο του νοσοκομείου αλλά τίποτε από αυτά δεν κρατήθηκαν για πολύ καιρό. Πάλι σταθμεύουν όπου βρουν εργαζόμενοι στο νοσοκομείο και επισκέπτες και επειδή δεν φτάνουν οι θέσεις γεμίζουν με αυτοκίνητα όλοι οι δρόμοι περιμετρικά.
@ Προφανώς ακόμη δεν έχει τελειώσει η μελέτη για τη δημιουργία νέου χώρου στάθμευσης και δεν ξέρω αν θα τελειώσει και ποτέ. Εκκρεμή να γίνει με το δήμο μια προγραμματική συμφωνία του νοσοκομείου ώστε να εκτελέσει το συγκεκριμένο έργο.
@ Δεν έκανε ότι προβλεπόταν με την ενημέρωση της αρχαιολογίας ο δήμαρχος και τώρα έρχεται αφού τον ξεμπρόστιασε η διευθύντρια της αρχαιολογία να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα