Ο Βλάχος ξεζουμίζει και τους επαγγελματίες της Κεράμωτης και η δεξαμενή της Αργυρίου που δεν γέμισε

Προβλήματα δεν έχουν μόνο οι επαγγελματίες της παραλίας της Καβάλας με την διοίκηση του ΟΛΚ, έχουν και πολλά περισσότερα οι επαγγελματίες της Κεραμωτής που και σε αυτούς βάζει φέσι ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού μαζί με τον πρόεδρο του Γιώργο Φιλόσογλου αυξάνοντας υπέρογκα τα τέλη τραπεζόκαθισμάτων.
@ Δεν είναι όμως το μόνο τους πρόβλημα, όπως μου είπε ο κ. Χατζηγερακούδης ο οποίος είναι από τα πλέον δραστήρια μέλη των επαγγελματιών της περιοχής, αλλά υπάρχουν προβλήματα με την αποκομιδή των σκουπιδιών, από την αφροντισιά των πάρκων και από τα δεμένα πλοία που κλείνουν το προϊόν που
πουλάνε στους τουρίστες τα καταστήματα με την θέα προς την θάλασσα.
@ Και ενώ ο κ. Βλάχος δεν έχει λύσει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα έρχεται και χαρατσώνει τους επαγγελματίες της περιοχής, που όπως μου είπε ο κ. Χατζηγερακούδης, πρώτα θα τα συζητήσουν μαζί του και αν δεν ικανοποιηθούν στη συνέχεια θα δράσουν.
@ Ένα έργο ήταν να κάνουν από κοινού ΟΛΚ και δήμος Καβάλας και συγκεκριμένα το τμήμα της οδού Αβέρωφ από του σημείου όπου παλιά έδεναν τα φέρυ μπότ μέχρι και το κυκλικό κόμβο και δεν μπόρεσαν. Το γιατί μάλλον έχει να κάνει με τις προθεσμίες που χάθηκαν για να χρηματοδοτηθεί και την αδυναμία του δήμου να συντάξει μια μελέτη.
@ Της “μητερούλας” των φτωχών αναρωτιέμαι πως της διέφυγε αυτό και δεν φρόντισε ώστε να μη χαθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Είμαι σίγουρος ότι δεν το γνώριζε αλλά και να το γνώριζε άλλος κάνεις κουμάντο μέσα στο δημαρχείο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και η “μητερούλα” δεν έχει τις ευθύνες της.
@ Οι Καβαλιώτες αναρωτιέμαι γιατί ψήφισαν την κ. Αργυρίου και την έφεραν στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καβάλας; Προφανώς γιατί πείσθηκαν ότι μετά την φοβερή επιτυχία που είχαν τα κοκτέιλ με τα λεφτά των οποίων ενισχύθηκε το ταμείο των καρκινοπαθών η συγκεκριμένη κυρία θα έκανε θαύμα σε επίπεδο κοινωνικών παρεμβάσεων αν συμμετείχε και στο δημοτικό συμβούλιο. Χθες λοιπόν από όλα αυτά που ετοίμαζε χρόνια η κ. Αργυρίου για να αλλάξει την ιστορία του δήμου σε κοινωνικά θέματα ήταν να επαναλάβει τα ίδια που κατά καιρούς έκαναν λίγο πολύ όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι, να φέρουν το
επιστημονικό προσωπικό της Καβάλας κοντά στον δήμο. Φυσικά ακούγεται ωραία μια τέτοια κίνηση αλλά είναι τόσο αίολη αφού δεν μπορεί να υποστηριχθεί υλικοτεχνικά ούτε από το πανεπιστήμιο αλλά ούτε και από τον δήμο, Απλά η κ. Αργυρίου θα εισπράξει, γιατί μόνο αυτό την ενδιαφέρει την θετική εικόνα από την εκδήλωση και μέχρι εκεί.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα