Χατζηχρίστου και Παναγιωτίδης ας κοιταχτούν στον καθρέφτη για δουν ποιοι στήριξαν την εκλογή Μουριάδη

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το αστικό ΚΤΕΛ προχώρησε σε αύξηση του εισιτηρίου της από 1,10 λεπτά και 1,20 λεπτά.
@ Φυσικά ούτε κουβέντα να γίνεται για την υπόσχεση που τους είχε δώσει ο Μουριάδης ότι θα τους στήριζε με 50.000 ευρώ τον χρόνο. Ο δήμαρχος προτιμά να δώσει τα χρήματα του δήμου σε ενοίκια στην ΕΤΑΔ για την ακτή της Καλαμίτσα και του πρώην πρωτοδικείου 150.000 ευρώ συνολικά από το να στηρίξει τις αστικές γραμμές και ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες.
@ Επιστολή προς τον Δήμαρχο Καβάλας με την οποία τον καλεί να αποσύρει το θέμα της αναπροσαρμογής του κόστους στο δημοτικό πάρκινγκ της Καβάλας από τα θέματα συζήτησης του δημοτικού συμβουλίου, απέστειλε η ΟΕΒΕ Καβάλας.
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων διαμαρτύρεται από την
διαφαινόμενη αύξηση του κόστους στάθμευσης στα 2€ για έξι ώρες, αλλά και για το γεγονός ότι η διοίκηση του Δήμου δεν συζήτηση καθόλου το θέμα με τον Εμπορικό κόσμο της πόλης. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ζητά και μια συνάντηση μαζί του για να συζητηθεί το ζήτημα.
@ Επίσης από το διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕ διατυπώνεται και ένα άλλο αίτημα της που ο δήμαρχος το πέταξε στο κάλαθο των αχρήστων. Συγκεκριμένα λέει “Διαπιστώνουμε ότι προωθούνται αναπροσαρμογές τιμών και τιμολογίων σε θέματα που απασχολούν τους Επαγγελματίες του Εμπόρους και τους Βιοτέχνες του Δήμου Καβάλας, δίχως καμία ειδοποίηση συνεννόηση και διαβούλευση με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας και των μελών αυτής. Κάτι τέτοιο έγινε με τα δημοτικά τέλη, όπου παρόλη την προτροπή μας στο δημοτικό συμβούλιο για απόσυρση του θέματος και έναρξη διαβούλευσης μαζί μας, δυστυχώς δεν έγινε από εσάς αποδεκτό”.
@ Όπως γίνεται κατανοητό για τον Μουριάδη που έχει σοβαρό πρόβλημα με το άδειο ταμείο του δήμου το οποίο θέλει να το γεμίσει με τα δημοτικά τέλη 4 εκ ευρώ, προκειμένου να μπορεί να λειτουργήσει στοιχειωδώς δεν δέχεται να κάνει συζήτηση με καμιά κοινωνική ομάδα. Τώρα λίγες μέρες μετά την νέα του θητεία ο Μουριάδης έχασα εκείνο το ύφος του πολιτικού που ακούει και κατανοεί τα προβλήματα και αποφασίζει και διατάσσει. Το 2028 είναι μακριά και μπορεί για ακόμη μια φορά να ξεγελάσει τους χαζοχαρούμενους Καβαλιώτες.
@ Έχω όμως να πω και τούτο, ότι όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται για το νέο πρόσωπο του Μουριάδη ας κοιταχτούν στον καθρέφτη τους γιατί αυτοί τον έβγαλαν εκ νέου δήμαρχο. Έτσι δεν είναι, κύριε Χατζηχρίστο και κύριε Παναγιωτίδη; Τώρα θα υποστείτε τις συνέπειες των πράξεων σας και γνωρίζετε
πολύ καλά ότι μετά την απομάκρυνση από το ταμείο κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα